VEDENKÄSITTELYJÄRJESTELMÄT

LANKASAHAUKSEN NESTEEN
SÄHKÖNJOHTA-
VUUDEN VALVONTA JA REGULOINTI

Yleisimmin lankasahauksessa käytetään nesteenä deionisoitua vettä, mutta esimerkiksi kovametallisahaukseen tehdyissä erikoismalleissa käytetään myös öljyä. Yleisin syy ruosteisiin pintoihin lankasahauksessa on huonosti järjestetty deionisointi.

E.KO-Ioniser

Lankasahojen deionisointijärjestelmä ja vedenkäsittelylaitteet

E.KO-Ioniser on lankasahoissa hartsin korvaava menetelmä, jossa veden sähkönjohtavuus poistetaan uudella menetelmällä ilman mixed-hartsin käyttöä. Tällä järjestelmällä saadaan koneen veden laatuun selkeä parannus joka näkyy sekä kappaleissa että myös koneen kunnossa. Oleellinen asia on myös ympäristön kuormituksen pienentyminen, ja käyttäjien työn helpottuminen hartsin vaihdon jäädessä pois.
Konetyypistä ja ajettavista materiaaleista riippuen, käyttöikä on jopa noin 3500 tuntia. Minimissään käyttöikä on noin 1000 tuntia.

Ioniser laitteita on eri tyyppejä, joista valitaan sopiva asiakkaan koneiden ja töiden mukaan. Laitteet ovat vaihtolaitteita, eli loppuun käytetty yksikkö vaihdetaan aina uuteen. Käytetty yksikkö palautetaan toimittajalle.
Veden jatkuva deionisointi toteutetaan joko normaalilla hartsikierrolla tai kehittyneemmällä E.KO-Ioniser järjestelmällä. E.KO-Ioniser on hartsin korvaava menetelmä, jossa veden sähkönjohtavuus poistetaan uudella menetelmällä ilman mixed-hartsin käyttöä. Näin saadaan koneen veden laatuun selkeä parannus, mikä näkyy sekä kappaleen laadussa että koneen kunnossa.

Vaihtopullojärjestelmä helpottaa käyttäjien työtä. Vaihdamme yksikön uuteen ja toimitamme käytetyn hartsin ongelmajätteeseen. Konetyypistä ja ajettavista materiaaleista riippuen menetelmän käyttöikä on jopa noin 3 500 h. Minimissäänkin käyttöikä on noin 1 000 h.

Valitsemme yhdessä asiakkaalle parhaiten soveltuvan järjestelmä; deionisointihartsi irtotavarana, vaihtopullojärjestelmä joko 45 litran korkealla tai 50 litran matalalla säiliöillä tai E.KO Ioniser järjestelmä vaihtoyksiköillä

Hartsin vaihtosäiliöt

Toimitamme 45 tai 50 litran säiliön ja vaihdamme sen kun edellinen on loppuun käytetty.

Sinun ei tarvitse itse pelata hartsin kanssa ja tuskailla käytetyn hartsin hävityksestä. Me hoidamme asian puolestasi. Hartsit heti hyllystä.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.