SUODATTIMET

VARMISTA HÄIRIÖTÖN TOIMINTA
MEILTÄ LÖYDÄT LAATUSUODATTIMET

Lankasahauksessa työstöalueelle syötetään suodatettua puhdasta vettä tasaisen sähkönjohtavuuden saavuttamiseksi. Vesi puhdistetaan mekaanisesti suodattimilla. Sähköisesti poistettu materiaali kuljetetaan veden mukana suodattimiin. Huonolaatuisia suodattimia käytettäessä riskinä on niiden pettäminen, jolloin lika pääsee tunkeutumaan lankasahan puhdasvesipuolelle ja aiheuttaa ongelmia. Meiltä löydät oikeat ja korkealaatuiset suodattimet suoraan hyllystä kaikkiin yleisimpiin koneisiin.

MANN-FILTER

MANN-FILTER suodattimet

Laadukkaat suodattimet

Huber suodattimet

Laadukkaita saksalaisia suodattimia

Täydellinen sarja vakiosuodattimia kaikissa yleisissä koossa, kaikille yleisille koneille; hienoista suodattimista langan asettamiseen erityisiin pitkäikäisiin suodattimiin

Täsmälleen oikean suodattimen määrittäminen järjestelmälle ja sovellukselle laajan ja yksityiskohtaisen suodatintuotevalikoimamme perusteella pian kyselyn jälkeen.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.