SUODATTIMET

VARMISTA HÄIRIÖTÖN TOIMINTA
MEILTÄ LÖYDÄT LAATUSUODATTIMET

Lankasahauksessa työstöalueelle syötetään suodatettua puhdasta vettä tasaisen sähkönjohtavuuden saavuttamiseksi. Vesi puhdistetaan mekaanisesti suodattimilla. Sähköisesti poistettu materiaali kuljetetaan veden mukana suodattimiin. Huonolaatuisia suodattimia käytettäessä riskinä on niiden pettäminen, jolloin lika pääsee tunkeutumaan lankasahan puhdasvesipuolelle ja aiheuttaa ongelmia. Meiltä löydät oikeat ja korkealaatuiset suodattimet suoraan hyllystä kaikkiin yleisimpiin koneisiin.

MANN-FILTER

MANN-FILTER suodattimet

Laadukkaat suodattimet

Prosessien ja komponenttien laadun suhteen se vastaa EOS M 290: ta, markkinoiden johtavaa järjestelmää suoralla metallisella laserisintrauksella (DMLS). M100 mahdollistaa erinomaiseen laadun ja yksityiskohtaisen resoluution. 200 watin kuitulaserin säteen laatu ja vakaa suorituskyky takaavat optimaaliset, jatkuvat käsittelyolosuhteet korkealaatuisten komponenttien valmistukseen.

Pienempi laserpiste erinomaisella yksityiskohtaresoluutiolla on ihanteellinen erittäin monimutkaisten, hienostuneiden DMLS-komponenttien valmistukseen. Rakennusmäärä ja tehokas uudelleenmaalaus- ja altistumisstrategia vähentävät sekundaarista aikaa, jotta osat voidaan tuottaa nopeasti ja tehokkaasti pieninä määrinä.

Modulaarisen sisärakenteen ja jauheen syöttöastian ansiosta asennus ja sammutus vie vain minuutteja, materiaalinvaihto on suoraviivaista ja huolto tapahtuu nopeasti. Oheislaitteet on sovitettu teollisiin valmistusprosesseihin ja ne varmistavat minimaalisen jauhekontaktin.

Huber suodattimet

Laadukkaita saksalaisia suodattimia

Täydellinen sarja vakiosuodattimia kaikissa yleisissä koossa, kaikille yleisille koneille; hienoista suodattimista langan asettamiseen erityisiin pitkäikäisiin suodattimiin

Täsmälleen oikean suodattimen määrittäminen järjestelmälle ja sovellukselle laajan ja yksityiskohtaisen suodatintuotevalikoimamme perusteella pian kyselyn jälkeen.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.