EOS M 100

Ihanteellinen lähtötason malli teolliseen 3D-tulostukseen

Nopeaa ja tehokasta monimutkaisten metalliosien tuotantoa varten lisäaineiden valmistuksen avulla. EOS M 100: n koko ja modulaarinen muotoilu tekevät siitä ihanteellisen lähtötasomallina lisäaineiden valmistukseen.

Prosessien ja komponenttien laadun suhteen se vastaa EOS M 290: ta, markkinoiden johtavaa järjestelmää suoralla metallisella laserisintrauksella (DMLS). M100 mahdollistaa erinomaiseen laadun ja yksityiskohtaisen resoluution. 200 watin kuitulaserin säteen laatu ja vakaa suorituskyky takaavat optimaaliset, jatkuvat käsittelyolosuhteet korkealaatuisten komponenttien valmistukseen.

Pienempi laserpiste erinomaisella yksityiskohtaresoluutiolla on ihanteellinen erittäin monimutkaisten, hienostuneiden DMLS-komponenttien valmistukseen. Rakennusmäärä ja tehokas uudelleenmaalaus- ja altistumisstrategia vähentävät sekundaarista aikaa, jotta osat voidaan tuottaa nopeasti ja tehokkaasti pieninä määrinä.

Modulaarisen sisärakenteen ja jauheen syöttöastian ansiosta asennus ja sammutus vie vain minuutteja, materiaalinvaihto on suoraviivaista ja huolto tapahtuu nopeasti. Oheislaitteet on sovitettu teollisiin valmistusprosesseihin ja ne varmistavat minimaalisen jauhekontaktin.

EOS M 290

Korkealaatuisten metalliosien teolliseen 3D-tulostamiseen – parannetuilla laadun­hallinta­ominaisuuksilla

EOS M 290 tarjoaa 250 x 250 x 325 mm: n rakennuksen tilavuudella nopean, joustavan ja kustannustehokkaan metalliosien valmistuksen suoraan CAD-tiedoista. Intuitiivinen käyttöliittymä, älykäs ohjelmistokonsepti yhdistelmällä avoimia ja standardisoituja parametrisarjoja ja parannettu suodatinjärjestelmä on suunniteltu erityisesti teollisuustuotannolle.

Vankka järjestelmäsuunnittelu ja tehokas 400 watin kuitulaseri mahdollistavat luotettavasti suuren suorituskyvyn päivä päivältä.

Laserpisteen poikkeuksellisen korkea säteilylaatu ja sen erinomainen yksityiskohtaresoluutio ovat ihanteellisia erittäin monimutkaisten DMLS-komponenttien valmistukseen, mikä varmistaa homogeeniset osien ominaisuudet osittain osittain, työstä toiseen ja koneesta koneeseen.

Markkinoiden laajin validoitujen materiaalien ja prosessien valikoima, joka kattaa kaikki asiakkaan vaatimukset. Intuitiivinen, avoin ja tuottava CAM-työkalu EOSPRINT mahdollistaa CAD-datan optimoinnin varmistaen nopean ja helpon työn ja työnkulun hallinnan. EOS ParameterEditor-moduuli tarjoaa kehittäjille suuren ja avoimen työkalusarjan, joka takaa suuren vapauden sovelluskohtaiseen optimointiin.

Kattava valvontaohjelmisto mahdollistaa kaiken tuotannon ja laatuun liittyvän tiedon reaaliaikaisen laadunvarmistuksen. EOSTATE koostuu viidestä erilaisesta valvontajärjestelmästä – System, Laser, PowderBed, MeltPool ja Exposure OT (optinen tomografia).

EOS M 400

Metalliosien 3D-tulostus teollisuuden tarpeisiin

EOS M 400 mahdollistaa 400 x 400 x 400 mm: n rakennuksen tilavuuden tuottaa suuria metalliosia teollisessa mittakaavassa – suoraan CAD-tiedoista ja ilman työkaluja.

Lisääntynyt tuottavuus johtuen 1 kW: n laserista ja lyhyempi ei-tuottava aika johtuen uudelleenmaalaamisesta molemmilta puolilta. Alennetut suodatuskustannukset johtuvat uudesta kierrätysjärjestelmästä, jossa on automaattinen puhdistustoiminto. EOS M 400 koostuu prosessiasemasta ja asennusasemasta. Tämä modulaarinen lähestymistapa helpottaa tulevien innovaatioiden helppoa integrointia. Laajat valvontaominaisuudet vievät laadunhallinnan uudelle tasolle.

EOS M 400 tukee monimutkaisten metalliosien tuotantoa. Siitä huolimatta järjestelmä on erittäin hyvä käyttäjäystävällinen. Nopea ja helppo käyttö kosketusnäytön avulla. EOS tarjoaa yhä enemmän metallimateriaaleja EOS M 400 -järjestelmälle. Vastaavien ParameterSets -sovellusten avulla järjestelmä tuottaa osia, joissa on standardisoidut osaominaisuusprofiilit (PPP). ParameterEditor antaa sinun muokata parametreja vastaamaan henkilökohtaisia vaatimuksiasi.

EOS M 300-4

Digitaalinen 3D-tulostin korkealaatuisten metalliosien teolliseen tuotantoon

Teollisiin sovelluksiin suunniteltu EOS M 300 -sarja tarjoaa suurta joustavuutta ja mahdollistaa DMLS-laadun jopa 10 kertaa suuremmalla tuottavuudella.

Uusi valotusmoduuli tarjoaa joustavuuden valita laserien lukumäärä, niiden teho sekä kiinteä tai muuttuva tarkennus. Enintään neljä tarkkaa kuitulaseria toimii 300 x 300 mm: n neliössä, jokainen laser kattaa koko rakennusalueen.

Poikkeuksellinen säteen ja tehon vakaus tarjoaa jatkuvan DMLS-osan laadun koko rakennusalueella, mukaan lukien koko kentän päällekkäisyys. Joustavuus valita automatisointiaste parhaiten optimoitua työnkulkua varten – sekä itsenäisenä järjestelmänä että integroituna EOS: iin.

EOS M 400-4

Äärimmäisen nopea nelilaserjärjestelmä suurella rakennustilavuudella

Erittäin nopea järjestelmä, jolla on suuri rakennustilavuus. Lisäaineiden valmistusjärjestelmä korkealaatuisten metalliosien teolliseen tuotantoon

Teollisiin sovelluksiin suunniteltu EOS M 400-4 tarjoaa suuren rakennuksen tilavuuden, 400 x 400 x 400 mm, yhdistettynä neljään laseriin, jopa neljä kertaa suurempaan tuottavuuteen.Se hajottaa valmistuksen rajat, koska se täyttää nykyaikaisten tuotantoympäristöjen vaativimmat vaatimukset tehokkuuden, skaalautuvuuden, käytettävyyden ja prosessien seurannan suhteen.

Modulaarinen alustarakenne voidaan helposti integroida olemassa oleviin tuotantoympäristöihin ja joustavasti yhdistää tulevaisuuden innovaatioihin. Vaikka ”sisarjärjestelmä” EOS M 400 toimii yhdellä 1000 W: n laserilla, EOS M 400-4 moninkertaistaa EOS M 290: n kapasiteetin varmistaen molemmat todistetun DMLS-laadun. Kaikki EOS M 290 -prosessit voidaan siirtää EOS m 400: een. -4 säilyttäen vastaavat osanominaisuudet.

PRECIOUS M 080

Huippuluokan järjestelmä jalometallituotteiden valmistukseen

Jalometallituotteiden lisäaineiden valmistusta varten tarkoitettu huippuluokan järjestelmä on suunniteltu koru- ja kellosepänteollisuudelle tarjoamalla kaikkien aikojen nopein reitti tuotekonseptista markkinoille saattamiseen.

PRECIOUS M 080 mahdollistaa korkealaatuisten metalliosien valmistuksen ilman työkaluja suoraan CAD-tiedoista. Se pystyy tarjoamaan laajan valikoiman tuotantoratkaisuja. Suunnittelu voidaan toteuttaa vain muutamassa tunnissa ilman työkaluinvestointeja. PRECIOUS M 080 rakentaa osat kerros kerrallaan sulaa hienoa metallijauhetta laserilla erittäin monimutkaisten geometrioiden, kuten vapaamuotoisten pintojen, onttojen osien ja nivelosien, muodostamiseksi.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.