MASSATUOTANTOKONEET

TRANSFER
RATKAISUT JA SORVAUSKESKUKSET

Kun valmistusta halutaan tehostaa, selkeyttää, ja tuottavuutta nostaa, Mikron Machining tarjoaa selkeitä valmiita ratkaisuja valmistukseen.
FFG-ryhmä on johtava sorvauskeskusten, jyrsinkoneiden ja hiomakoneiden toimittaja.

MIKRON MACHINING

  • Mikron MultiX

FFG IMAS

  • FFG IMASTRANSFER

  • FFG IMASFLEX

FFG Pfiffner

  • FFG PFIFFNER RT

  • FFG PFIFFNER PT

  • FFG PFIFFNER HYDROMAT

FFG Witzig & Frank

  • FFG Witzig & Frank TRIFLEX 5X

Avaimet käteen
ratkaisut

Mikron Machining on erikoistunut avaimet käteen ratkaisuihin, kappalekoko luokkaa max 200x200x200mm. Toimitus sisältää täydellisen kokonaisuuden asiakkaan kappaleen valmistamiseksi, kappaleen panostus, mittaus, terät, ohjelmat, merkkaus, kone ja kappalekohtaiset kiinnittimet. Luonnollisesti mukaan kuuluu myös asiakkaan henkilökunnan koulutus. Kun linjalta tulee asiakkaan hyväksymä kappale ulos, toimitus on valmis. Annetaan avaimet käteen.

Tyypillinen asiakas on omaa valmistusta tekevä keskisuuri-suuri yritys, jossa tiedetään paljonko tarvitaan erilaisia komponetteja tuotteen valmistamiseksi, mutta kappaleiden koneistus on toteutettu esimerkiksi paljon erillisiä työvaiheita vaativilla erillisillä koneistuskeskuksilla ja niiden ympärille rakennetuilla lisälaitteilla. Tämän tyyppinen solu on monesti paljon lattiapinta-alaa syövä sekava kokonaisuus, jossa on paljon toisistaan täysin irrallisia laitteita ja sovelluksia. Varsinkin vanhemmissa soluissa toimintavarmuus jää monesti heikoksi ja pyörittämnen vaatii suhteettoman paljon työtä ja vaivaa.

Valmistettavat kappalemäärät voivat olla muutamista tuhansista jopa miljooniin kappaleisiin vuodessa. Tyypillisesti puhutaan koneistusajoista muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin.

Sveitsissä valmistettava Mikron MultiX järjestelmä perustuu nerokkaaseen moduuli ajatteluun. Koneeseen voidaan hankkia tarvittava määrä moduuleita heti alussa, tai lisätä koneistumoduuleita tarpeen mukaa. Konetta löytyy kolmessa eri kokoluokissa.

Mikron

Kun valmistusta halutaan tehostaa, selkeyttää, ja tuottavuutta nostaa, Mikron Agno tarjoaa selkeitä valmiita ratkaisuja valmistukseen. Perinteisesti transfer linja räätälöidään monesti vain tietylle kappaleelle, mutta Mikronilta löytyy erittäin joustavia ja nerokkaita CNC-koneisiin pohjautuvia kokonaisuuksia, joissa voidaan ajaa useampia erityyppisiä kappaleita toistuvissa piensarjoissa, erittäin nopealla, tai jopa täysin automaattisella asetuksenvaihdolla.

Machining

Kappale kiertää paletissaan työstömoduulien välillä automaattisesti, kunnes lopulta palaa latausameaan, jossa voidaan tehdä esimerkiksi automaattinen merkkaus, jäysteenpoisto, pinnan harjaus, mittaus jne.

Sveitsissä valmistettavat perinteiset transfer koneet ovat tyypillisiä kappaleautomaatteja, jotka suunnitellaan tietyn kappaleen valmistamiseen ja työstöajan minimointiin.

Transfer ratkaisut

Mikron Machining muodostuu kolmesta yksiköstä:
-Mikron SA Agno, Sveitsi (transfer koneet Multistar,Multifactor,NAM,NRG)
-Mikron Tool SA Agno, Sveitsi (erikoistyökalut)
-Mikron GmbH, Saksa (modulaariset Multistep CNC-työstökeskukset).

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.