GF | LASERABLAATIO

PINNAN 3D
TEKSTUROINTI

Ablaatiolla tarkoitetaan tässä yhteydessä pinnan muokkaamista lasersäteellä visuaalisesti, tavoitteena saada pintaan haluttu kuviointi tai pinnanlaatu. Kyseessä ei ole leikkaava lasertyöstö, missä tarkoitus on nimensä mukaisesti leikata materiaalia paloihin.Laser ablaatiota käytetään kovaa vauhtia yleistyen muovimuottien pintojen muokkaamiseen, ja hyvin pitkälle korvaamaan hankalan ja vaarallisen etsauksen. Oleellinen ero on toistettavuus, sillä ablaatiolaser tuottaa puhtaasti ohjelmallista muotoilua, joten sen toistettavuus on täydellistä.
FEMTO laserit mahdollistavat lähes purseettoman pinnanlaadun, mahdollistaen laserin käyttöä täysin uusissa sovelluksissa.
NANO teknologian avulla saavutetaan esimerkiksi eri värisävyjä suoraan metallin tuotepintaan.
GF valmistaa sekä kolmiakselisia, että viisiakselisia ablaatiolasereita, joiden käyttökohteet laajenevat hurjaa vauhtia muotinvalmistuksesta elektroniikkaan, koruteollisuuteen, medical puolella toiminnallisten pintojen luomiseen, nestevirtauksissa, kappalevalmistuksessa ja hienomekaniikassa.

GF LASER S 1000 U- ja LASER S 1200 U

AgieCharmilles LASER S -sarja on erittäin tehokas, täysin digitaalinen, all-in-one-lasertekstuuriratkaisu, joka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan haluttu pintakäsittelyn tuottavuus laatua vaarantamatta.

Hyödynnä LASER S 1000 U- ja LASER S 1200 U -koneiden suorituskykyä yhdessä uusimpien innovaatioidemme – kuten Smarpatch ja Smartscan – kanssa kilpailijoiden edestä.

LASER P 600 U, LASER P 1000 U, LASER P 1200 U ja LASER P 4000 U

AgieCharmilles LASER P -sarjasta, joka on ollut saatavana vuodesta 2009, on tullut markkinoiden referenssi laserpintakuvioinnille.

LASER P -käyttäjät nauttivat kaikista laser-teksturoinnin eduista ja hallittujen kustannusten suuresta lisäyksestä. Ole valmis tarttumaan uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin tuottoisilla sovelluksilla, jotka AgieCharmilles LASER P 600 U, LASER P 1000 U, LASER P 1200 U ja LASER P 4000 U mahdollistavat. Suuri osa käyttökohteista on innovatiivisia kohteita, joissa ablaatiolaseria käytetään korvaamaan vanha valmistusmenetelmä. Usein sen avulla voidaan tehdä aivan uusia yksityiskohtia tai uudella menetelmällä päästä lopputulokseen mihin ei muilla keinoilla ole edes mahdollisuutta.

LASER P 400 / LASER P 400 U GF Femto laser

GF Femto Flexipulse

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.