KIPINÄYKSIKÖT

KIPINÄPORAT
JA SIIRRETTÄVÄT KIPINÄYKSIKÖT

Katkenneen poran-tai kierretapin poistoon useita eri malleja. Me toimitamme ratkaisun ja myös koulutamme sen käytön

ALBIEZ Sparkomat kipinäyksikkö

Kuinka monesti on pora tai kierretappi katkennut kesken kiireisen kappaleen valmistuksen, ja tietysti aina kun on kiire.

Jos kappale on pieni ja kevyt, on se helppo siirtää ja viedä työpisteeseen missä katkennut pora poistetaan, mutta valitettavasti sama vahinko sattuu ajoittain myös suurissa kappaleissa. Esimerkiksi paperikoneen tela tai laivan moottorin runko on hankala kiikuttaa remonttipajaan.

Molempiin löytyy meiltä helppo ratkaisu, ja monesti vieläpä sama laite soveltuu molempiin tarkoituksiin.

Helposti siirrettävä kipinäyksikkö voidaan kiinnittää niin ison jyrsinkoneen karalle, työstökeskuksen karalle, kun vaikka vanhan säteisporakoneen pinoliin. Toimitamme myös erityisesti kipinäyksikölle tehtyä syöttöjalustaa, jolloin se toimii täysin itsenäisenä yksikkönä.

Sure First kipinäyksikkö

Sure First kipinäyksikkö sisältää syöttölaitteella varustetun työstöpään.

Työstöpää voidaan kiinnittää vaikka magneettipitimellä suuren kappaleen kylkeen tai omaan ristisyöttöpöytään. Myös työstökoneen karalle.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.