GF | LANKASAHAT

LAAJA VALIKOIMA LANKASAHOJA
ERI TARPEISIIN

Oli kyse sitten uudesta tai käytetystä lankasahasta, meiltä saat koneen jonka kanssa et joudu pulaan. Lähes kaikissa tapauksissa toimitamme koneen yhteydessä myös CAM ohjelmiston, jolloin kauppa määritellään halutusta tuontiformaatista valmiiseen kappaleeseen asti. Helppo ja turvallinen ratkaisu asiakkaillemme.

TUOTTEET

GF CUT E-sarja

CUT E350 ja CUT E600. Edullisempi hintaluokka, suurilla ominaisuuksilla

CUT E sarjan koneet ovat GF Machining Solutionsin ratkaisu, kun halutaan koneelta nopeutta, tarkkuuta, luotettavuutta ja monipuolisuutta.

CUT E-sarjan koneiden generaattori ja ohjaus ovat samaa huipputekniikkaa, kuin CUT P-sarjan koneissa. Mallin tuotantomäärät ovat suuria, jonka vuoksi koneiden kokoonpano tehdään GF:n uudessa modernissa tehtaassa Kaukoidässä, mutta kaikki koneen kriittiset komponentit, kuten koneen ohjaus ja generaattori tulevat euroopasta.

CUT P-sarja

CUT P-sarja P350/P550/P800/P1250 kone jokaiseen kokoluokaan

GF CUT P-sarjan lankasahoissa yhdistyy se osaaminen ja pitkä kokemus mikä brandeillä AGIE ja CHARMILLES on markkinajohtajina. Koneet polymeeribetoni rungolla, porttaalirakenteella, kaksinkertaisella mittausjärjestelmällä, IPG generaattorilla.

P-sarjan koneissa on erittäin laaja vakiovarustelu ja valinnaisena saa paljon lisää ominaisuuksia, esimerkiksi automaattipanostus kappaleille, isot 25kg lankakelat, probe kappaleen kiinnityskulman ja korkeuden mittaamiseen tai täydellinen mittausratkaisu kappaleen paikan ja muotojen tarkistukseen. Myös optinen kappaleen mittaus ja automaattinen jätekappaleen poisto mahdollisuus.

Vakio-ominisuuksiin kuuluu esimerkiksi jätekappaleen ”hitsaaminen”, jolloin mahdollista ajaa pitkälle miehittämättömänä esimerkiksi leikkaintyökalujen laatat.

GF CUT P-Pro

Pro sarjan koneet uudella ohjauksella

CUT E-sarja sekä P-sarja käyttävät yhteistä AC CUT HMI käyttöliittymää, joka on kehitetty ja todettu erittäin nykyaikaiseksi ja tehokkaaksi, myös helppokäyttöiseksi ja selkeäksi.

Aina on kuitenkin varaa paranta joten GF esitteli vuoden 2019 EMO messuilla uuden Pro sarjan konemallin, jossa oli uudistettu UNIQUA käyttöliittymä.
Siihen on tuotu AGIE Vision ohjauksesta toimintoja mitä kyseiseen koneeseen tottuneet ovat kaivanneet, ja näin jo ennestään erittäin hyvä AC CUT HMI on jopa vieläkin parempi.

GF CUT S/X sarja

Kun vain paras on kyllin hyvää. CUT S2000/S3000 tai X2000/X3000.

CUT 2000/3000 mallit ovat tarkimmat lankasahat markkinoilla. Niiden rakenne on ilman kompromisseja, vain tarkkuuden ehdoilla.

Koneet saatavissa AGIE Vision ohjauksella ja kahden erivahvuisen langan varustuksella. Tämä mahdollistaa rouhinnan isommalla lankavahvuudella ja automaattisesti viimeistelyajot ohuemmalla langalla.

GF AC PROGRESS VP 2/3

AGIE käyttäjille tuttu konemalli edelleen saatavana viimeisimmällä VISION ohjauksella.

Mallin pitkä elinkaari on jatkunut laajan käyttäjäkunnan toivomuksesta vielä vuoden 2020 tuotantoon.

Kuinka moni konetyyppi omaa lähes kolmenkymmenen vuoden historian. Konetta on parannettu kaikilta osin ja nykyaikaistettu, mutta kaikki hyvä päättyy aikanaan.

CUT 200 Dedicated

Lankasaha integroidulla 4/5 akselilla

Kone on suunniteltu erityisesti turbiinipyörien siipien kiinnitysurien valmistamiseen.

Suihkumoottorivalmistajien sekä hammaspyöräteollisuuden vaatimuksesta tehty konemalli. Kappale on kiinnitetty keinupöytään jossa on myös pyöritysakseli. Tämä mahdollistaa kappaleen työstämisen koko kehältä halutulla langan kallistuskulmalla. Kappaleiden vaihto onnistuu täysin automaattisesti vieressä olevan System 3R robotin avulla.
Valmis ratkaisu kun pitää päästä sahaamaan kappaleen kehä yhdellä kiinnityksellä ja automaattisella kappaleen vaihdolla.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Laskutustiedot

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.