GF | KIPINÄTYÖSTÖKONEET

UPPOKIPINÄKONEET
TYÖKALUVALMIS-
TUKSEEN

Tamspark Oy on Suomen johtava uppokoneiden ja lankasahojen, sekä niissä käytettävien tarvikkeiden erikoistoimittaja. Valikoimistamme löytyy koneet, osaaminen, varaosat ja tietenkin tuki mm: GF AgieCharmilles konsernin AGIE sekä CHARMILLES koneisiin.

GF FORM E-sarja

FORM E350 ja E600 mallit, perusmallit kattavilla ominaisuuksilla

E-sarjan koneiden liikepituuden mallimerkinnän mukaan X350mm ja X600mm. Koneet varustettu yhtenäisellä AC FORM HMI käyttöliittymällä ja ISPG generattorilla.

Kone soveltuu erinomaisesti grafiitti- sekä kuparielektrodeille. Valinnaisena koneeseen saatavissa neljä paikkainen lineaarivaihtaja elektrodeille.

GF FORM P-sarja

FORM P350/P600/P900 sarjasta ammattilaisen työkalu halutussa kokoluokassa

FORM P-sarjassa käyttöliittymän AC FORM HMI ominaisuuksia vakiona jo reilusti enemmän. Kone konfiguroidaan asiakkaan tarpeiden mukaan joko koneessa olevalle elktrodinvaihtajalle tai robotille joka hoitaa sekä elektrodin- että palettien vaihdon.

Koneen vakioteknologialla saavutettavissa teräkseen 0.08 μm RA pinnanlaatu. Koneeseen saadaan integroitu elektrodin vaihtaja tarvittaessa vaikka 160 elktrodille, mutta ennenkaikkea kone on suunniteltu kytettäväksi automaation yhteydessä.

GF FORM S350

GF FORM S350 pienten alimittojen ja tarkkojen muotojen kipinöintiin

Koneessa erikoisgeneraattori ISPG Evolution varustettuna mikro teknologialla, jonka ansiosta päästään tarkkojen muotojen ja pienten alimittojen kanssa minimaaliseen elektrodin kulumaan. Koneen rakenne ja varustelu optimoitu kaikilta osin tarkkojen muotojen ajoon.

GF FORM X-sarja

FORM X400 ja X600 koneet ilman kompromisseja, kaikille vaatimustasoille

FORM X-sarja koneiden rakenne poikkeaa edullisemmista sarjoista. Rakenteessa kaikki on tarkkuuden ehdoilla ja automatisoinnin valmiudella. Kone voidaan liittää panostimeen molemmilta puolilta. Nestejärjestelmä nerokkaalla allasratkaisulla ja kiinteä työpöytä takaavat tarkkuuden pitkissä ajoissa, kappaleen painosta tai koosta riippumatta.

Koneeseen saatavana kattava varustelu 3D-mittauksesta moniin panostusratkaisuihin. Kone ja ohjelmisto suunniteltu toimimaan yhdessä vaihtajan kanssa. Valmis liitettäväksi esimerkiksi GF SYSTEM 3R automaation kanssa, esimerkiksi WPT1+ kahden koneen vaihtajaan.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.