GF | SUURNOPEUSKONEET

GFMS MIKRON
HSM SARJAT

Näissä HSM-koneissa puhutaan jo hiontaa vastaavista jyrsintätarkkuuksista ja suurista karan kierrosnopeuksista. Kappaleiden kovuudet voivat olla jopa HRC60 luokaa. Koneen syöttönopeudet 100m/min ja työstöakseleiden kiihtyvyydet 12m/s2. Karan kierrosnopeudet alueella 20 000-56 000 rpm.

Akselit ovat lineaarimoottoreilla varustettuja ja kara tyypillisesti HSK-pitimellä. Todelliset työstötoleranssit jyrsinkoneelle kovaa luokkaa kun puhutaan toleranssitarkkuuksista 0,005mm.
Koneet normaalista kolmeakselisista malleista alkaen, usein myös viisiakselisiin versioihin.

Mikron HSM 200

Mikron HSM 200 LP -sarja on suunniteltu korkeinta tarkkuutta ja pinnanlaatua varten. Sekä 3- että 5-akselisena. Liikkeet 160 x 160 x 200 mm

Ratkaisu kun vaaditaan huipputarkkuutta. HSM 200 sarjan työstökeskukset työkalujen ja muottien valmistukseen ja korkealaatuisten osien tuotantoon. Ne sisältävät sveitsiläisen konevalmistajan GF Machining Solutions:n täyden teknisen asiantuntemuksen.

Korkein tarkkuus ja paras pinnanlaatu, koneistamalla muutaman tuhannesosan sisään. Tarkkuusluokka jonka saavuttaminen suoraan koneistamalla on lähes mahdotonta.
Kompakti, täysin automatisoitu tarkkuuskoneistusratkaisu
Integroitu mittaus- ja paletointijärjestelmä

Mikron MILL S 400 sarja

Suurnopeuskarat, CNC-ohjausjärjestelmä, lineaarimoottorit ja Mikronin MILL S -sarjan automaatio. Sekä 3- että 5-akselisena. Liikkeet 500 x 450 x 360 mm / 500 x 240 x 360 mm.

Tarkka muodonseuranta ominaisuus lineaarimoottoreiden mahdollistamilla suurilla syöttönopeuksilla ja korkeilla kierrosluvuilla määrittelee viime kädessä muotopinnan tarkkuuden ja laadun. Kaikki suunniteltu suurnopeustyöstöä ajatellen

5-akselisten suurnopeuskoneiden edelläkävijä, nopea HSM-työstökone. Tarkkuus huippuluokkaa myös pitkäkestoissa ajoissa. Integroitu automaatio- ja mittausjärjestelmä.

Mikron MILL S 600 sarja

Suurnopeuskone, valitse kolmi- tai viisiakselinen versio, S-sarja tai X-sarja, oma versio joko metallin tai grafiitin työstöön. Liikkeet 600 x 600 x 500 mm / 800 x 600 x 500 mm

Kokemus osoittaa, että nopean jyrsinnän edut voidaan toteuttaa suurilla karan kierrosnopeuksilla, yli 40 000 min-1, suurilla syöttöarvoilla ja kiihtyvyyksillä – varsinkin kun kyseessä ovat pienet jyrsinhalkaisijat työkalujen ja muottien valmistukseen. Vaatimuksena on kaikkien konekomponenttien mukauttaminen HSC-tekniikkaan.

Suunniteltu alustapitäen HSM-koneeksi, huippu dynamiikalla varustettu suurnopeuskone.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.