GF | SUURNOPEUSKONEET

GFMS MIKRON
HSM SARJAT

Näissä HSM-koneissa puhutaan jo hiontaa vastaavista jyrsintätarkkuuksista ja suurista karan kierrosnopeuksista. Kappaleiden kovuudet voivat olla jopa HRC60 luokaa. Koneen syöttönopeudet 100m/min ja työstöakseleiden kiihtyvyydet 12m/s2. Karan kierrosnopeudet alueella 20 000-56 000 rpm.

Akselit ovat lineaarimoottoreilla varustettuja ja kara tyypillisesti HSK-pitimellä. Todelliset työstötoleranssit jyrsinkoneelle kovaa luokkaa kun puhutaan toleranssitarkkuuksista 0,005mm.
Koneet normaalista kolmeakselisista malleista alkaen, usein myös viisiakselisiin versioihin.

TUOTTEET

Mikron HSM 200

Mikron HSM 200 LP -sarja on suunniteltu korkeinta tarkkuutta ja pinnanlaatua varten. Sekä 3- että 5-akselisena. Liikkeet 160 x 160 x 200 mm

Ratkaisu kun vaaditaan huipputarkkuutta. HSM 200 sarjan työstökeskukset työkalujen ja muottien valmistukseen ja korkealaatuisten osien tuotantoon. Ne sisältävät sveitsiläisen konevalmistajan GF Machining Solutions:n täyden teknisen asiantuntemuksen.

Korkein tarkkuus ja paras pinnanlaatu, koneistamalla muutaman tuhannesosan sisään. Tarkkuusluokka jonka saavuttaminen suoraan koneistamalla on lähes mahdotonta.
Kompakti, täysin automatisoitu tarkkuuskoneistusratkaisu
Integroitu mittaus- ja paletointijärjestelmä

Mikron MILL S 400 sarja

Suurnopeuskarat, CNC-ohjausjärjestelmä, lineaarimoottorit ja Mikronin MILL S -sarjan automaatio. Sekä 3- että 5-akselisena. Liikkeet 500 x 450 x 360 mm / 500 x 240 x 360 mm.

Tarkka muodonseuranta ominaisuus lineaarimoottoreiden mahdollistamilla suurilla syöttönopeuksilla ja korkeilla kierrosluvuilla määrittelee viime kädessä muotopinnan tarkkuuden ja laadun. Kaikki suunniteltu suurnopeustyöstöä ajatellen

5-akselisten suurnopeuskoneiden edelläkävijä, nopea HSM-työstökone. Tarkkuus huippuluokkaa myös pitkäkestoissa ajoissa. Integroitu automaatio- ja mittausjärjestelmä.

Mikron MILL S 600 sarja

Suurnopeuskone, valitse kolmi- tai viisiakselinen versio, S-sarja tai X-sarja, oma versio joko metallin tai grafiitin työstöön. Liikkeet 600 x 600 x 500 mm / 800 x 600 x 500 mm

Kokemus osoittaa, että nopean jyrsinnän edut voidaan toteuttaa suurilla karan kierrosnopeuksilla, yli 40 000 min-1, suurilla syöttöarvoilla ja kiihtyvyyksillä – varsinkin kun kyseessä ovat pienet jyrsinhalkaisijat työkalujen ja muottien valmistukseen. Vaatimuksena on kaikkien konekomponenttien mukauttaminen HSC-tekniikkaan.

Suunniteltu alustapitäen HSM-koneeksi, huippu dynamiikalla varustettu suurnopeuskone.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Laskutustiedot

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.