FFG MAG

MAG SPECHT® SERIES
KUN VAADITAAN TODELLISTA TUOTTAVUUTTA

Kun haetaan vaakakaraista konetta keinupöydällä tai ilman, kun työkalunvaihtoon halutaan markkinoiden nopein ratkaisu.
Kun haetaan konetta joka on rakennettu todelliseen tuotantokäyttöön ilman kompromisseja, yksi tai useampia koneita linjassa.
Valitse haluamasi kokoluokka ja pöytäratkaisu modulaarisesta järjestelmästä. Palettiratkaisu ja paletinvaihtaja löytyy kaikkiin tarpeisiin.

MAG SPECHT 500

MAG SPECHT CNC-työstökeskukset

MAG SPECHT CNC -työstökeskukset ovat ihanteellisia toisiinsa kytkettyinä monikonejärjestelminä. Niitä voidaan käyttää myös itsenäisenä koneena ja solujen valmistuksessa.Näiden yhden karan CNC-järjestelmien vakuuttava piirre on niiden modulaarinen rakenne, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja tekee niistä yksilöllisesti konfiguroitavia. Tämä mahdollistaa pääkaran valinnan moottori- ja vaihdekaran joukosta.

Akselikäytössä voidaan käyttää kuularuuvia tai lineaarimoottorikäyttöä. MAG SPECHT CNC -järjestelmät voidaan siksi mukauttaa ihanteellisesti vastaaviin koneistusvaatimuksiin ja ympäröivään infrastruktuuriin.

MAG SPECHT DUO

Kaksoiskara järjestelmä, tarjoten maksimaalisen joustavuuden ja konfiguroitavuuden.

Modulaariset MAG SPECHT DUO CNC -työstökeskukset ovat vakuuttavia ihanteellisesta akselijärjestelystään, lyhyimmistä sijoitusajoista ja vähiten tuottamattomista ajoista johtuen. Hyödynnä huipputarkkuutta ja pinnan laatua maksimaalisella työstönopeudella.

MAG SPECHT DUO CNC -järjestelmät mahdollistavat 2-kanavaisen minimivoitelun hienoimmalla annostelulla ympäristöystävällistä tuotantoa varten. MAG SPECHT DUO CNC -työstökeskukset ovat erinomaisia suorituskyvyn, tehokkuuden ja tuotteiden laadun suhteen kaikissa tuotantoympäristöissä.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.