DLYTE | MASSATUOTANTO

Kehittynein kiillotus
ratkaisu tuotantosarjoihin

DLytePRO500® on edistynein, tehokkain ja monipuolisin markkinoilla oleva metallin pintakäsittelylaitteisto, jotka on erityisesti suunniteltu massatuotantoa ajatellen. Uusi DLyte PRO500 tarjoaa korkealaatuisen metallipinnan viimeistelyn paremmin, nopeammin ja tehokkaammin.

DLyte PRO500

Tarkkaa metallin pinnan viimeistelyä massatuotantoon

DLytePRO500 suorittaa korkealaatuisen metallin pintakäsittelyn paremmin, nopeammin ja tehokkaammin, prosessointiajat kymmenen kertaa paremmin kuin muilla tekniikoilla.
Tämä kone tuo massatuotantoon Drylyte-tekniikan, joka perustuu kiinteään väliaineeseen käyttäen elektrolyyttistä kiillotusta.

Suuria työkappalemääriä voidaan käsitellä, koska DLytePRO500 on varustettu 8 kehäkaralla yhdelle tai useammalle työkappaleelle pidikettä kohti, mikä optimoi kapasiteetin ja suorituskyvyn.
Tarttujat, jotka sisältävät työkappaleet, on erityisesti suunniteltu optimoimaan tulokset kappaleen geometrian ja viimeistelyvaatimusten perusteella. Pitojärjestelmien suuri monipuolisuus varmistaa kapasiteetin optimoinnin useille sovelluksille ja monipuolisuuden käyttää yhtä konetta monenlaisiin kappaleisiin.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.