DESKTOP | SARJA

DLYTE DESKTOP
PIENIKOKOINEN SARJA KAPPALEIDEN KIILLOTUKSEEN

DLyte-sarjat ovat uusia patentoituja koneita, jotka perustuvat Drylyte-tekniikkaan metalliseosten pintakäsittelyyn teollisuudelle. Tarjoaa ratkaisun yleisimmille teollisuusmetalleille ja -seoksille. DLyte-viimeistelytekniikan sovellukset vaihtelevat hionnassta, pyöristämisestä ja purseenpoistosta pinnan tasoittamiseen ja esteettisten osien kiiltävään kiillotukseen.

DLyte on tekninen ratkaisu, joka automatisoi, yksinkertaistaa ja standardoi metalliosien jälkikäsittelyn ja parantaa perinteisten kiillotusjärjestelmien viimeistelytuloksia.

DLyte Desktop PRO

Tehokas pieni laiteratkaisu metallin pintakäsittelyyn

DLyte Desktop PRO on pienikokoinen järjestelmä, joka on saatavilla esim. pienille pajoille, laboratorioille, ja yrityksille, jotka tarvitsevat kustannustehokasta ratkaisua metallin pintakäsittelyyn. Tämä uusi ratkaisu tarjoaa helpon tavan hionnasta viimeistelyyn, oli kyseessä metalliosien valu, sintraus tai jyrsintä.

Voimanlähteenä DryLyte Technology, DLyte Desktop PRO toimii yhdistämällä syntyvän sähkövirran erittäin tarkalla tasasuuntaajalla liikkeen kanssa
kappaleista elektrolyyttisen väliaineen läpi. Tämä johtaa ioninvaihtoon, mikä poistaa materiaalia karheuden huipuista.
Prosessi ei pyöristä reunoja ja pääsee sisään sisäpuolelle kulmiin, joihin ei pääse helposti mekaanisesti.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.