Kiillotus ratkaisut

RATKAISU METALLI­KAPPALEIDEN
KIILLOTUKSEEN ON LÖYTYNYT

DLyte-sarjat ovat uusia patentoituja koneita, jotka perustuvat Drylyte-tekniikkaan metalliseosten pintakäsittelyyn teollisuudelle. Tarjoaa ratkaisun yleisimmille teollisuusmetalleille ja -seoksille. DLyte-viimeistelytekniikan sovellukset vaihtelevat hionnassta, pyöristämisestä ja purseenpoistosta pinnan tasoittamiseen ja esteettisten osien kiiltävään kiillotukseen.

TUOTTEET

DLyte | Desktop

  • DLyte Desktop PRO

DLyte | Industrial

  • DLyte 1l

  • DLyte 10l

  • DLyte 100l

DLyte | Massatuotanto

  • DLyte Pro 500

TEOLLINEN RATKAISU
KAPPALEIDEN KIILLOTUKSEEN

Nyt metallikappaleiden kiillotus 3D-tulostuksen jälkeen on mahdollista. DLyte-järjestelmät yhdistävät tarkan tasasuuntaajan luoman sähkövirran kappaleiden liikkumiseen kiinteän elektrolyyttisen kiillotusaineen läpi karkeuden poistamiseksi kappaleista.

DLyte on tekninen ratkaisu, joka automatisoi, yksinkertaistaa ja standardoi metalliosien jälkikäsittelyn ja parantaa perinteisillä kiillotusjärjestelmillä saavutettuja viimeistely tuloksia.

Kaikki koneet valmistuksen eri vaiheisiin

Tamspark Oy tarjoaa kaikki koneet valmistuksen eri vaiheisiin, samalla mahdollistaen esimerkiksi hybridityöstön koneita yhdistävällä paletoinnilla. Sama kappale voi kulkea palettiin kiinnitettynä läpi kaikkien työvaiheiden.

METALLIN 3D TULOSTUS Mahdollinen lämpökäsittely.
SUURNOPEUS JYRSINTÄ / JYRSINTÄ Kappaleen jatkokoneistukseen ja viimeistelyyn.
UPPOKIPINÄTYÖSTÖ Muotojen kipinöintiin.
LASER ABLAATIO Pintojen teksturointiin ja toiminnallisten muotojen luomiseen.
LANKASAHAUS Muotopintojen teko sekä kappaleen irroitus.
KIILLOTUS Metallikappaleiden kiillotus

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.