CAMPLETE

CAMPLETE
OHJELMISTOT

CAMplete tarjoaa ratkaisun konetoimituksen yhteydessä hyödyntää suoraan asiakkaalla jo olevan CAM ohjelman CL-dataa. Me toimitamme koneen ja siihen sopivan postprosessorin yleisimpiin CAM järjestelmiin, voit unohtaa vaivaloiset postprosessorin rakentamiset.

Camplete ohjelmistot

CAMplete TruePath

Helppokäyttöinen sovellus, joka tuntee MIKRONIN koneet ja kytkee CAM-järjestelmäsi koneesesi tehokkaasti ja turvallisesti. Lukemalla lähes kaikkien johtavien CAM-järjestelmien työstöratatietoja, TruePathin postprosessori antaa sinun tulostaa NC-ohjelmasi turvallisesti, se sisältää täydellisen mallinnuksen työstökoneestasi jo valmiiksi ja kykenee jopa lukemaan työstökoneesta parametritiedot.

Viisiakseliset työstökeskukset ovat arvokkaita koneita ja kolari on käyttäjän pahin painajainen. Törmäys tietää lähes aina kallista remonttia ja katkosta tuotantoon. CAMpleten 5-akselisen simulointi-, visualisointi- ja todennustyökalut antavat sinulle varmuuden tietää, kuinka koneesi toimii, ennen kuin suoritat yhdenkään rivin G-koodia. Kyseessä ei ole pelkästään kauniista grafiikan piirtämisestä näytölle, vaan oikeasti koneen todelliseen mallinnukseen ja NC-koodiin perustuva työstöradan simulointi.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.