Autodesk

AUTODESK
OHJELMISTOT

Digitaalinen alusta, joka yhdistää suunnittelun, simuloinnin, työkalujen valmistuksen ja käsittelyn. Lue lisää Autodesk Make -konseptiin sisältyvistä tuotteista alta.

Autodesk ohjelmistot

Netfabb

Netfabb on metalli-, muovi- ja komposiittituotteiden suunnitteluun, simulointiin ja lisätuotantoon tarkoitettu ohjelmisto, joka virtaviivaistaa työnkulkua ja saa tuotteen markkinoille nopeammin.

Muunna 3D-malleja nopeasti valmiiksi komponenteiksi ja tuotteiksi, luoden innovatiivisia, korkean suorituskyvyn tuotteita.

Autodesk ohjelmistot

PowerMill

PowerMill on tehokas CAM-ohjelma, joka varmistaa 3- ja 5-akselisten työstökoneiden tehokkaan käytön.

Autodesk ohjelmistot

Fusion 360

Fusion 360 on digitaalinen pilvipohjainen ohjelmisto, joka sisältää kaiken CAD:sta, CAE:stä, CAM:ista simulaatioon. Yksinkertaisesti sanottuna kaikki mitä tarvitset ideasta valmiiseen tuotteeseen.

Autodesk ohjelmistot

FeatureCAM

FeatureCAM on CNC-ohjelmointiohjelmisto, joka automatisoi työnkulkusi suunnittelusta NC-koodiin ja varmistaa siten tehokkaamman tuotannon.

Autodesk ohjelmistot

MoldFlow

Moldflow tarjoaa edistyneitä työkaluja mahdollisten haasteiden simuloimiseen valmistettaessa muovattuja ja muovisia ruiskutusosia.

Autodesk ohjelmistot

HSMWorks / Inventor CAM

Inventor CAM on integroitu CAM-ohjelmisto, joka on saatavilla PD&M Collection -kokoelmaasi, jossa voit suunnitella ja generoida NC-ohjelmia suoraan CAD-ohjelmastasi 3- ja 5-akselisille koneistuskoneille.

Autodesk ohjelmistot

PowerShape

PowerShape on CAD-ohjelmiston nopea mallinnus, joka yhdistää pinta- ja verkkomallinnuksen auttamaan työkalujen ja muiden monimutkaisten tuotannon osien suunnittelua.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.