Geomagic

3D Systems Geomagic ohjelmistot
OHJELMISTOT

3D Systems Geomgic ohjelmistot, kuten Design X, Wrap ja Geomagics for Solid Works.

TUOTTEET

Geomagic Design X

Design X ohjelmisto

Miksi Geomagic Design X?

Nopeus: Paranna tuotekehitystäsi, nopeuttaa markkinoille tuloa ja samalla pidennät tuotteiden elinkaarta.
Joustavuus: Työskentele saumattomasti minkä tahansa CAD-ohjelmiston kanssa ja luo oikea malli jokaiseen projektiin täydellisillä työkalusarjoilla pinnoille ja verkoille.
Luotettavuus: Ainoa ohjelmisto, joka yhdistää skannauskäsittelyn, CAD:n ja reaaliaikaisen palautteen tuottaakseen erittäin luotettavia tuloksia monimutkaisille suunnitelmillesi.
Yksinkertaisuus: Se toimii aivan kuten CAD-ohjelmistosi, opit käyttämään sitä nopeasti.

3D Systems Geomagic Wrap ohjelmisto

Geomagic Wrap

Geomagic Wrap® tarjoaa reitin pistepilvistä 3D-polygonaalisiin ja pintamalleihin, joita voit käyttää välittömästi loppupään suunnittelussa, valmistuksessa, taiteessa, teollisessa suunnittelussa ja muussa. Osana 3D-digitaalista säiettäsi Geomagic Wrap tarjoaa digitaalisen sillan täydellisen datan luomiseen käytettäväksi suoraan 3D-tulostuksessa, jyrsinnässä, arkistointissa ja muissa 3D-käytöissä.

3D Systems Geomagic for Solidworks ohjelmisto

Geomgic for Solid Works

Geomagic® for SOLIDWORKS on käänteissuunnitteluohjelmistotyökalusarja, joka liitetään suoraan SOLIDWORKS-ympäristöösi ja antaa sinulle edistyneitä ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä työkaluista, pistepilvistä ja polygoneista entistä käyttökelpoisempia suunnitteluprosessissasi. Voit tuoda tietoja tai skannata suoraan SOLIDWORKSissa ja poimia CAD-luonnoksia, pintoja ja kiintoaineita ohjattujen ominaisuuksien purkamistoimintojen avulla.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.