SYSTEM 3R

AUTOMAATIO-
RATKAISUT

JA KIINNITTIMET

System 3R on maailmanlaajuinen työkalu-, automaatio- ja ohjelmistojohtaja sekä GF-koneistusratkaisujen tekninen yksikkö.

GF System 3R paletointi ja kappalekiinnitys

Paletit ja pitimet 3D-tulostukseen, koneistukseen, EDM-koneille ja lankasahaukseen

Paletointi voidaan toteuttaa monella tapaa. Meiltä löytyy erinomaisia ratkaisumalleja koneistuksen tarpeisiin, pinestä ja huipputarkasta NANO sarjasta monen metrin pitkäjyrsinkoneiden Delfin BIG järjestelmiin.

Kappaleen paletointi on ensimmäisiä askelia tuotannon kapasiteettia lisättäessä tai tuotantomenetelmää kehitettäessä, pyrkimyksenä lyhentää asetusaikoja ja hyödyntää paremmin koneiden tehokasta työaikaa. Paletointi on monesti myös ensimmäinen askel kohti automaation lisäämistä.

GF System 3R WorkPal vaihtaja

Yksinkertainen ratkaisu paletinvaihtoon, plug and play

WorkPal voidaan varustaa tarttujalla kaikille yleisimmille paleteille. Se soveltuu hienosti esimerkiksi kolmiakselisen työstökeskuksen paletinvaihtoon tai vaikka kipinäkoneen kaveriksi.
Kerro mikä kone ja mikä paletti, meiltä löytyy ratkaisu.

GF System 3R WPT1+ WorkPartner

Modulaarinen paletinvaihtaja joka voi palvella kahta konetta ja useita eri kiinitintyyppejä

WPT1+ voidaan varustaa työkappaleen vaihtajaksi ja samaan aikaan se voi vaihtaa myös karalle elektrodit tai työkalut. Makasiinit voidaan valita joko Light tai Heavy malleista, ja varustukseen voidaan ottaa mukaan ulos liukuva latausasema ja kappaleen kääntävä valutusasema.

GF System 3R robottilinjasto

3-akselinen Transformer tai 6-akselinen robotti, joko kiineänä tai lineaarijohteella

Kun yksi tai useampia koneita halutaan saada miehittämättömään työhön, tarvitaan siihen avuksi robotti. Sillä voidaan vaihtaa koneisiin halutut paletit tai kiinnittimet, joihin ladataan kappaleet samalla robotilla.

Eri työvaiheiden väliset nollapistesiirrot ja koneiden välinen kommunikointi hoidetaan kaikki System 3R ohjelmiston avulla. Se hallitsee työjonon ja valvoo NC ohjelmien lähetyksen sekä mittakoneen tulosten muokkaamisen työstökoneille sopivaksi. Kyseessä täydellinen solun hallinta, joka myös valvoo koneiden työkalut ja raportoi solun toiminnasta ja töiden etenemisestä asiakkaan ERP järjestelmään asti.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.