EROWA

KIINNITYS-
JÄRJESTELMIEN

VALMISTAJA

Olipa kyse yhdestä tuotteesta vai täydellisestä valmistusjärjestelmästä, Erowalta palvelut saatavana maailmanlaajuisesti ongelmien ratkaisemiseksi.

Erowa ITS

Erowa ITS kiinnitinjärjestelmä kipinätyöstöön

Työkappaleet ja elektrodit kulkevat koko tuotantoketjun (sorvaus, jyrsintä, hionta, EDM, WEDM sekä mittaus- ja esiasetusasemat) läpi kuormatettuna samalle järjestelmäkantajalle.

ITS-istukoiden sovellukset ovat yhtä monitahoisia kuin tarkkuusmekaniikan sekä työkalujen ja muottien valmistuksen tehtävät.
Modulaarisen sisärakenteen ja jauheen syöttöastian ansiosta asennus ja sammutus vie vain minuutteja, materiaalinvaihto on suoraviivaista ja huolto tapahtuu nopeasti. Oheislaitteet on sovitettu teollisiin valmistusprosesseihin ja ne varmistavat minimaalisen jauhekontaktin.

Erowa UPC

Huipputarkka paletointijärjestelmä erityisesti työkalujen valmistukseen

Olipa kyseessä suurten työkappaleiden jyrsiminen jyrsinkoneilla tai pienten työkappaleiden koneistaminen EDM-koneissa; UPC-paletointijärjestelmä on soveltuva monissa koneistustilanteissa.

Ohjaimet, mittarit ja kiinnikkeet asennetaan UPC-paletointijärjestelmään. Ne on nyt täysin integroitu EROWA UPC -paletointijärjestelmään.

Erowa MTS

Paletointijärjestelmä työstökoneille

Työkappaleen enimmäiskoko määräytyy yksinomaan konekapasiteetin perusteella.

Tarvitsetpa yksittäisen paletoinnin MTS-istukalla tai useita paletointeja useilla MTS-istukoilla – kaikki yhdistelmät ovat mahdollisia.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.