AUTOMAATIO- JA PALETOINTI

PALETOINTI- JA
AUTOMAATIO-
RATKAISUT

Johtavat nollapistekiinnitinratkaisut ja paletoinnit kaikkiin tarpeisiin. Nerokkaat automaatioratkaisut kaikille työstökoneille, valmiilla modulaarisilla paketeilla, lineaarirobotilla, tai avaimet käteen tranfer ratkaisulla. Maahantuonti ja kaikki palvelut.

System 3R

EROWA

PSE GmBH

Meiltä paletointi
ja automaatioratkaisut

Kappaleen paletointi on ensimmäisiä askelia tuotannon kapasiteettia lisättäessä tai tuotantomenetelmää kehitettäessä, pyrkimyksenä lyhentää asetusaikoja ja hyödyntää paremmin koneiden tehokasta työaikaa. Paletointi on monesti myös ensimmäinen askel kohti automaation lisäämistä.

Paletointi voidaan toteuttaa monella tapaa. Meiltä löytyy erinomaisia ratkaisumalleja sekä Erowan että System 3R.n puolelta.

Kyseessä voi olla nollapistekiinnitin tyyppinen ratkaisu, jossa mahdollista itse valmistaa tarvittavat paletit, tai valita laajasta valikoimasta valmiita palettiratkaisuja.

Paletti toimii joko kiinnitysratkaisun pohjana, sisältäen erityyppisten kappaleiden kiinnitysjigejä joihin itse kappaleet tuodaan joko käsin tai robotilla, tai vaihtoehtoisesti kappaleet kiinnitetään kukin suoraan omalle paletilleen koneen ulkopuolella asetuspöydällä.
Pelkästään jo kiinnitysjigien paletoinnilla saavutetaan vaihtuvissa töissä huomattava ajansäästö, jossa eri kappaleiden vaatimat jigit on nopea vaihtaa yksilöllisillä paleteilla koneeseen. Tässä päästään heti eroon toistuvista asetuksien.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.