Smart3D | FFF-tulostimet

SMART3D
TULOSTINTYYPIT TUOTEKEHITYKSESTÄ TUOTANTOON

Yritys on luonut Smart3D-tuotelinjan vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin, jotka tarvitsevat luotettavia ratkaisuja tuotantotilaan.


Industry 4.0 ohjeiden mukaan Smart3D-sarjan tarkoituksena on tarjota kattava lähestymistapa sekä toimisto- että tehdaskäyttäjien tarpeisiin, joka kattaa 3D-tulostusjärjestelmät, materiaalit, ohjelmistot ja lisävarusteet.

Smart3D Macro Prototyping unit

Hyvä ratkaisu niin toimistoihin kuin tuotekehitysyksiköihin

Macro 3D -tulostin on modulaarinen ratkaisu saumattomaan siirtymiseen tuotekehityksestä pieneen valmistusmäärään yhdessä prosessissa.
Tulostustilavuudeltaan 350 x 350 x 400 mm kaksoispursotuksen omaavana mahdollistaa useiden osien tulostuksen myös tuotantotarkoitukseen.

Smart3D Macro tulostimen 120 ° C: n lämpötilassa aktiivisesti lämmitetty tulostuskammio tulostaa markkinoiden laajimman materiaalivalikoiman,
mukaan lukien korkean lämpötilan materiaalit kuten Smart3D PEEK.

Smart3D Macro Prototyping unit HT

Korkean lämpötilan tulostin vaativien materiaalien tulostukseen

Smart3D Macro Prototyping korkeanlämpötilan tulostin tulostustilavuudella 350 mm x 350 mm x 400 mm. Tällä korkeanlämpötilan tulostimella voidaan tulostaa kaikkia FFF materiaaleja, mukaanlukien Ultem, PEEK ja PPSU.

Smart3D Macro Production Module

Tehokkuutta 3D-tulostuksella tuotantoon Smart3D Macro Production module sarjalla

Macro-sarja on AM-ratkaisu, joka on suunniteltu virtaviivaistamaan prosessia tuotekehityksestä tuotantoon. Kaikki Smart3D-tuotteet on suunniteltu noudattamaan Industry 4.0 -yhteensopivuutta. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että Smart3D-laitteet käyttävät palvelimetonta yhteyttä ja jakavat tietoja IoT: n kautta. Lisäksi ne on suunniteltu automatisointia varten, ja niihin pääsee kolmansien osapuolten ohjelmistoilla.

Skaalautuva lähestymistapa mahdollistaa alhaiset alkuinvestoinnit, joita voidaan lisätä asteittain vastaamaan valmistuskysyntää.

Smart3D Macro Production Module HT

Smart3D Macro Production Module korkeanlämpötilan yksiköt

Smart3D Macro Production Module saatavana myös korkeanlämpötilan yksikkönä. Tulostustilavuus 350 mm x x350 mm x 400 mm, maksimi suuttimen lämpötila 500°C, sekä tulostuskammion lämpötila 200°C. Materiaalikapasiteetti 4 kelaa/tulostuskammio.

Ohjelmistot Smart3D Slicer, Smart3D Cloud, Smart3D LAN,Smart3D Serverless, Print Queuing.

Smart3D Multidryer

Smart3D Multidryer materiaalien kosteuden poistoon

Smart3D Multidryerin avulla eroon mahdollisesta materiaalin kosteudesta, joka vaikuttaa tulostettavan kappaleen tulostuslaatuun. On muutamia muutamia viitteitä epäonnistuneiden tulosteiden mahdollisesta kosteuspitoisuudesta, kuten filamentin halkeamat,reiät kappaleissa, huono tarttuvuus tulostusalustalla, toistetut tulosteet ovat epäjohdonmukaisia tai epäonnistuvat muuttamatta parametreja. Myös osien pehmeys ja hauraus sekä extruuderin tukokset viittaavaat usein materiaalin kosteuspitoisuuteen.

Smart3D-multimateriaalikuivaaja on ainoa nykyinen ratkaisu, joka integroi hybridikuivausteknologian loppukäyttäjien tasolla. Hybridikuivausteknologia kuivaa filamenttisi ja säilyttää sen ominaisuudet varmistaen, että materiaalisi on parhaimmillaan tulostettavaksi.

Tämän järjestelmän avulla filamentit voidaan kuivata paljon nopeammin kuin mikään muu markkinoilla oleva ratkaisu. Alle 2 tunnissa kuivausrummun koko kapasiteetti on käyttövalmiina tulostukseen. Kuivauskammio pitää myös filamenttisi kuivana. Ympäröivä kammio pitää kosteuden poissa, joten materiaalien kuivaamisen jälkeen voit pitää ne sisällä käytön ajan.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.