SINTRATEC | TULOSTIMET

SINTRATEC TULOSTIMILLA
EDULLISESTI ALKUUN JA VÄHÄN ISOMPAANKIN TARPEESEEN

Sintratec on Sveitsin johtava ensiluokkaisten valikoivien lasersintrausratkaisujen (SLS) toimittaja. Ammattimaiset 3D-tulostusjärjestelmät ja materiaalit täyttävät korkeimmat teolliset vaatimukset. Konsultoinnista palveluun – Sintratec tarjoaa käyttäjäystävällisen ja kokonaispaketin nykyaikaiseen, skaalautuvaan AM-valmistukseen. Toteuttaa ideasi ja mallisi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

SINTRATEC KIT

Sintratec KIT tuottavaan prototyyppien laatimiseen

Edullinen Sintratec KIT, jonka saa joko rakennussarjana tai valmiiksi kasattuna ja testattuna pakettina.

Ensimmäinen askel siirryttäessä “oikeaan tulostimeen”. Rakennussarjana esimerkiksi oppilaitoksille erittäin mielenkiintoinen ratkaisu ja hinta. Yrityskäyttöön valmiina ja testattuna.

KIT Sarja ihanteellinen ensimmäinen askel additive manufacturing maailmaan. Se soveltuu erityisen hyvin toimivien prototyyppien tuottamiseen. Tulostin voidaan integroida mihin tahansa tuotantoympäristöön ja sitä on helppo käyttää.

SINTRATEC S3

Uusin All-Material Platform ratkaisu Sintratec S3

Sintratec S3, skaalautuu prototyyppien valmistuksesta tuotantoon ja mahdollistaa kaikkien materiaaliensa käsittelyn samalla tuotantolinjalla.

SINTRATEC S2

Yrityskäyttöön vaihdettavalla kasvatuskammiolla ja jauhekäsittelylaitteistolla varustettu S2

Sintratec S2, edullinen kaikki-yhdessä -ratkaisu, antaa sinun minimoida seisokit ja kustannustehokkaan käytön edut. Voit tehdä materiaalimuutoksen lyhyessä ajassa, ja tylsät puhdistusprosessit ovat menneisyyttä.

Laite joka soveltuu jo moneen tarkoitukseen prototyyppivalmistuksesta oikeaan käyttöön tulevien yksittäiskappaleiden valmistamiseen. Jokaisen suunnittelutoimiston ja koneenrakentajan peruslaite.

Uuden skaalautuvan pienikokoisen Sintratec S2 -sovelluksen avulla voit muuttaa ideasi todellisuudeksi lyhyessä ajassa kerros kerrallaan suurella nopeudella.

Modulaarista SLS-tuotantojärjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan ja mukautua täydellisesti tarpeisiisi. Valjasta aiemmin kuvittelematon potentiaali ammattimaisissa prototyypeissä ja optimoi sovelluksesi.
Materiaalin valmistelu-, tulostus- ja levitysprosessit on integroitu suljettuun ja puoliautomaattiseen järjestelmään, joka on uusi ja ainutlaatuinen valikoivan lasersintrauksen alalla.

Valikoiva lasersintrausjärjestelmä koostuu LSS: stä, materiaalin ydinyksiköstä (MCU) ja materiaalinkäsittelyasemasta (MHS). Yhdessä nämä moduulit muodostavat ainutlaatuisen itsenäisen prosessijärjestelmän ainetta lisäävään valmistukseen.

Kun korkealaatuinen SLS-tulostus Sintrausasemalla on valmis, painetut esineet asetetaan sitten kätevästi ja puhtaasti käsittelyasemalle. Nerokkaan materiaalin ydinyksikön avulla voit helposti vaihtaa tulostusmateriaalista toiseen ja vähentää seisokkeja. Modulaarisen järjestelmäsuunnittelun ansiosta voit laajentaa SLS-koneitasi tarpeen mukaan.

SINTRATEC LISÄLAITTEET

Sintratec kiillotusasema

Pienikokoisen Sintratec-kiillotusaseman avulla tulosteet saavat modernin pinnan.

SINTRATEC LISÄLAITTEET

Sintratec puhallusasema

Sintratec puhallusaseman avulla voit nopeasti ja helposti poistaa SLS-osien jauheen ja parantaa pintakäsittelyä.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.