Roboze | Polymeeri ja komposiittimateriaalitulostus

Roboze
Tarkkaa 3D-tulostustekniikkaa korkean suorituskyvyn superpolymeereille ja komposiiteille

Roboze on italialainen 3D tulostimien valmistaja vankalla kokemuksella vaativien muovilaatujen ja komposiittimateriaalien kehittäjänä.

Roboze materiaalit

Laaja valikoima superpolymeereja sekä komposiittimateriaaleja

Roboze One PRO

Hyvä ratkaisu prototyyppeihin ja pientuotantoon

Roboze ONE PRO protovalmistukseen

Roboze One PRO:n 300 x 250 x 200 mm-xyz tulostusalusta pystyy saavuttamaan 100 °C:n lämpötilan, mikä varmistaa osien lämpöstabiilisuuden ja tarttuvuuden tulostusvaiheen aikana. One PRO on varustettu antureilla automaattista materiaalilatausta ja mahdollisten poikkeavuuksien havaitsemista varten koneen täydellisen hallinnan takaamiseksi. ONE PROlla voit tulostaa Carpon PA PRo, PP PRO, Flex-TPU, Nylon, Strong-ABS sekä ULtra PLA:ta.

Roboze PLUS PRO

Askel tehokkaaseen vaativien materiaalien 3D tulostukseen

Roboze PLUS PRO

Erittäin yksityiskohtaiset PEEK-, Carbon PEEK- ja ToolingX CF -komponentit
Maksimaalista joustavuutta superpolymeereissä ja komposiiteissa! Uusi UltraQUALITY Prometheus 3D -tulostusprofiili mahdollistavat toimivien osien saamisen vertaansa vailla olevalla tulostuslaadulla. UltraFAST Prometheus -profiili, joka on toteutettu hiilikuitukomposiitille Carbon PA:lle ja ULTRA-PLA:lle, erityiselle PLA:lle, joka tukee konseptin validointivaihetta, kaksinkertaistaa näiden osien tulostusnopeuden verrattuna muihin vastaaviin markkinoilla oleviin ratkaisuihin.
PRO-sarja laajentaa käyttömahdollisuuksia uusien Roboze PEKK- ja ToolingX CF -materiaalien ansiosta. Roboze Plus PRO on täydellisin 3D-tulostuksen ammattiratkaisu, joka on suunniteltu lisäämään yrityksesi arvon luomista ja luomaan uusia kilpailuetuja.

Roboze ARGO 350

Roboze tuotantosarjan ARGO 350

ARGO 350 tulostimella niin prototyyppien valmistusta kuin räätälöityä pienten erien tuotantoa. ARGO 350 lämmitetty kammio, jopa 180 °C mahdollistaa tulostamisen lämmitetyssä ja valvotussa ympäristössä. Se käsittelee superpolymeerejä ja komposiittimateriaaleja ja ottaen huomioon kunkin materiaalin lasittumislämpötilaa, mikä varmistaa kerrosten lämpöfuusion ja painetun osan mittatoleranssien noudattamisen.

Roboze ARGO 500

Valmista suuria osia ja räätälöityjä eriä

Ensimmäinen suurikokoinen vaativimpien muovien 3D-tulostin teolliseen tuotantoon. ARGO 500 on ensimmäinen PLC-tekniikalla varustettu 3D-tulostin superpolymeereille.

Roboze on tuonut markkinoille superpolymeerejä ja komposiitteja, jotka soveltuvat metalliseosten korvaamiseen ympäristöissä, joissa vaaditaan korkeita lämpötiloja, korkeaa kemiallista kestävyyttä ja mekaanisia ominaisuuksia. ARGO 500:ssa kaikkia prosessimuuttujia ohjataan täysin automaattisesti, mikä eliminoi manuaaliset toiminnot ja käyttäjän tarvitseman kokemuksen – rakennelevyn tasoituksesta ekstruuderin kalibrointiin, hehkulangan asettamisesta ja automaattisesta vaihdosta. materiaalin kuivaus- ja esilämmitystoimintoihin asti. Kaikki on automatisoitua ja hallittua.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.