EOS | POLYMEERITULOSTIMET

EOS PIONEERI
MYÖS POLYMEERI-
TULOSTUKSESSA

EOS on keskittynyt jauhepetimenetelmän koneisiin, joka on ammattimaisen 3D-tulostuksen menetelmä. Jauhepeti mahdollistaa useiden kappaleiden tulostamisen ja koko tulostustilavuuden hyödyntämisen pelkän pohjalle tulostamisen sijasta. Polymeeritulosteissa jauhepeti riittää tukemaan tulostettavia kappaleita.

Muovin jauhepetimenetelmässä kohdennetulla laser säteellä annetaan tarvittava lisälämpö sulatettavaan kohtaan, jauhekammion ollessa jo lämmitettynä lähelle materiaalin sulamispistettä. Menetelmällä saavutetaan materiaalin tasalaatuinen lujuus sekä tarkka muoto myös sisäpuolisiin pintoihin.

Menetelmässä jauheesta sulatetaan kerros kerrokselta laserin avulla haluttu muoto. Yhden kerroksen korkeus määritellään ohjelmallisesti. Käytetystä jauheesta sekä halutusta tarkkuudesta riippuen, yhden tulostuskerroksen korkeus on luokkaa 0,030-0,050mm.

TUOTTEET

EOS FORMIGA P 110 Velocis

Polymeeriosien teollinen 3D-tulostus erinomaisella laadulla

Menestynein teollisuuden 3D-tulostin, joka on edelleen tarkin ja monipuolisin tuotantokäyttöön oleva laite.

Järjestelmä varmistaa tulostettavien osien ominaisuudet koko tulostustilavuuden osalta: jokaisessa tulostuksessa ja jokaisessa koneessa.
Tarkka laserpiste, jolla on suuri fokusointitarkkuus, mahdollistaa alle puolen millimetrin seinämän paksuuden. Järjestelmä tuottaa luotettavasti pieniä, herkkiä osia, joilla on erinomainen pinnanlaatu ja tarkkuus.

EOS P 396

Kone, jolla voit tulostaa eri muovilaatuja normaali PA11 versioista vaativiin lasikuitu-, hiilikuitu-, alumiiniseoksiin mukaanlukien korkean lämpötilan kestävän FR-materiaalin

EOSINT P 396 tarjoaa suuremman tuottavuuden ja siten pienemmät kustannukset tulostusaluetta kohden. Parannettu laitteisto ja ohjelmisto takaavat osanominaisuuksien yhdenmukaisuuden.

EOS P 396 ( tulostusalue 340 x 340 x 600 mm). Tämä modulaarinen ja erittäin tuottava järjestelmä mahdollistaa sarjakomponenttien, varaosien, toiminnallisten prototyyppien ja mallien valmistuksen ilman työkaluja suoraan CAD-tiedoista. EOS P 396 prosessoi termoplastisia muoveja teollisessa mittakaavassa. Äskettäin kehitetyt ohjelmisto- ja laitekomponentit tekevät EOS P 396: sta kaikkein tuottavimman jauhepetitulostimen laajimmalla materiaalivalikoimalla.

EOS P 770

Tehokas lasersintrausjärjestelmä jopa metrin pituisille osille

Parannettu osien laatu yli 150 litran rakennustilavuudella. EOS P 770 on kahdella laserilla varustettu lasersintrausjärjestelmä suurten osien tuotantoon ja teollisuuden suuren suorituskyvyn valmistukseen. Järjestelmällä on markkinoiden suurin rakennusmäärä. Uusien laitteisto- ja ohjelmistoominaisuuksiensa ansiosta EOS P 770 on jopa 20 prosenttia tuottavampi kuin edeltäjänsä.

EOS P 770: lle on tällä hetkellä saatavana 10 kaupallista polymeerimateriaalia ja 18 materiaalien yhdistelmää / kerrospaksuus, EOS on vertailukohta materiaalivalikoiman suhteen.

Optimoitu lämpötilanhallinta, parannettu uudelleenmaalausnopeus ja suuritehoiset laserit vähentävät rakennusaikaa ja kustannuksia osaa kohti merkittävästi
Vakiintunut EOSAME-ominaisuus homogenisoi energiankulutuksen, takaamalla siten erinomaiset mekaaniset osien ominaisuudet ja mittatarkkuuden koko rakennustilavuudessa.

Saatavana on 10 kaupallista polymeerimateriaalia ja 18 materiaalien yhdistelmää / kerrospaksuuksia.
EOS ParameterEditor mahdollistaa räätälöityjen valotusparametrien määrittämisen todistettujen lähtöarvojen perusteella.

EOS P 800

Korkealaatuisten polymeerien tulostukseen aina PEEK-materiaaliin asti

EOS P 800 on maailman ensimmäinen lasersintrausjärjestelmä korkealaatuisten muovituotteiden AM valmistukseen tarvittavissa korkeissa prosessilämpötiloissa (korkean lämpötilan lasersintraus, HTLS). Järjestelmä käyttää kerrosprosessia korkean sulamispolymeereille korkeintaan lämpötilaan 385 ° C, tuottaen osia, joilla on merkittäviä ominaisuuksia. Tuotantoprosessin aikana integroitu Online Laser Power Control -moduuli (OLPC) tarkkailee jatkuvasti laserin suorituskykyä ja varmistaa siten komponenttien optimaalisen, toistettavan tuloksen.

Suorituskykyisten polymeerien ominaisuusprofiilin paras mahdollinen käyttö. Jatkuva laserominaisuuksien tarkkailu Online Laser Power Control -moduulin (OLPC) avulla vähentää huomattavasti mahdollisia laatuvaihteluita.

Kätevä käsittely korkean automatisoinnin ansiosta sekä teräpatruunakonsepti mahdollistaa helpon säätämisen ja vaivatonta kerroksen paksuuden muutosta.
Lyhimmät mahdolliset läpimenoajat optimoitujen prosessien ansiosta. Voimakkaasti eristetty kone mahdollistaa korkean lämpötilan EOS PEEK HP3 -materiaalin prosessoinnin energiatehokkaalla tavalla

EOS P 810

Täydellinen ratkaisu vaativiin korkean suorituskyvyn sovelluksiin

Korkean lämpötilan polymeerilaserisintrausratkaisu vaativien komposiittikomponenttien sarjatuotantoon.
EOS P 810 mahdollistaa 700 x 380 x 380 mm: n kappaleiden tilavuuden nopeasti ja kustannustehokkaasti muoviosia suoraan. HT-23-materiaalista valmistetut osat tarjoavat suuren lujuuden pienellä painolla ja kestävät korkeita lämpötiloja.

Parannetun uudelleenpinnoitusnopeuden, nopeiden digitaaliskannerien ja suuritehoisten laserien ansiosta rakennusaika lyhenee huomattavasti ja siten tuottavuus lisääntyy.

HT-23 a Polyetherketone (PEKK) -materiaali kapseloidulla hiilikuitulujitteella on luonnostaan palonestoaine, UV-kestävä ja täyttää ilmailu- ja avaruusteollisuuden (FAR 25.853) ja liikkuvuusteollisuuden (EN 45545) vaatimukset.

EOS Production Platform

Osana EOS Shared Modules -konseptia innovatiiviset alustat voidaan automatisoida ja ne soveltuvat täydellisesti lopputuotteiden ainetta lisäävään valmistukseen teollisessa mittakaavassa.

EOS P 500 SLS -teknologia: korkea tuottavuus ja materiaalien joustavuus

EOS P 500 -alusta on suunniteltu ensisijaisesti yrityksille, jotka haluavat tuottaa korkealaatuisia polymeerikomponentteja toistettavasti teollisessa mittakaavassa ainetta lisäävällä valmistuksella(additive manufacturing). Alkuvaiheessa laitetta käytetään laserilla, jonka laserlähtö on 2x 70 wattia. Tämä erittäin tehokas, automatisoitava järjestelmä mahdollistaa kustannusten minimoimisen osittain ja prosessoida polymeerimateriaaliluokkia, kuten PA 12, PA 11, PA 6, TPU ja muut korkean suorituskyvyn polymeerit. Tämän alustan käyttö avaa sovelluksia myös liikkuvuus- ja autoteollisuudessa sekä elektronisten komponenttien valmistuksessa.

Innovatiivinen valmistusalusta tuottaa komponentteja, jotka täyttävät korkeimmat vaatimukset mekaanisen ja mittatarkkuuden sekä uusittavuuden suhteen. Älykkäiden laitteistorajapintojen ja lisävarusteiden ansiosta EOS P 500: n käyttöaika kasvaa jopa 75% edellisiin järjestelmiin ja kilpailumalleihin verrattuna.
Järjestelmä antaa materiaalille maksimaalisen joustavuuden. Avoimet ohjelmistorajapinnat ja käyttäjäystävälliset työkalut tukevat sovellusten ja materiaalien kehittämistä.

EOSYSTEM -sovelluksella konetta käytetään intuitiivisesti. EOSPRINT 2 mahdollistaa ohjelmistojen integroinnin CAD-järjestelmiin, esim. g. NX ™ Siemensiltä ja EOSCONNECT-yhteyden kautta yhteyteen ERP-järjestelmiin. Siten EOS P 500 tukee tuotannon digitaalista ohjausta.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Laskutustiedot

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.