EOS | METALLITULOSTIMET

EOS 3D-TULOSTUKSEN
PIONEERI JA EDELLÄKÄVIJÄ

EOS on keskittynyt jauhepetimenetelmän koneisiin, joka on ammattimaisen 3D-tulostuksen menetelmä.
Tärkeää on ymmärtää koneen, materiaalin sekä työstöparametrien muodostama kokonaisuus, sillä 3D tulostus on hyvin herkkä prosessi. Pienetkin muutokset esimerkiksi materiaalin laadussa saavat aikaan eri lopputuloksen mihin oli pyritty. Laadukkaan lopputuoteen takaamiseksi EOS suosittelee heidän omien materiaalinen ja parametrien käyttöä, jolloin lopputulos voidaan taata ja se on validointien mukainen. Turussa sijaitseva Electro Optical Systems Oy on EOS koneiden prosessiparametrien ja materiaalikehityksen sydän.


Koneen parametrit ovat haluttaessa täysin avoimet ja vapaasti muokattavissa. Myös kolmannen osapuolen materiaalien käyttö on mahdollista ja asiakkaan oma valinta. Tällöin on kuitenkin tärkeää ymmärtää että asiakkaan on suoritettava validointi ja laatuselvitys itse, tai se on saatava materiaalitoimittajan puolelta.

TUOTTEET

EOS M 100

Pienin EOS metallintulostin, joka on kuitenkin ominaisuuksiltaan suuri

EOS M100 Ø 100 x 95 mm tulostin on vaativalla medical puolella erittäin hyvin tunnettu, ja varmasti yksi myydyimmistä titaanitulostimista esimerkiksi hammasimplanttien tai tekonivelten tulostuksessa.

M100 mahdollistaa erinomaiseen laadun ja yksityiskohtaisen resoluution.

Erittäin tarkka laser focusointipiste erinomaisella yksityiskohtaresoluutiolla on ihanteellinen erittäin monimutkaisten, hienostuneiden DMLS-komponenttien valmistukseen.

Modulaarisen sisärakenteen ja selkeän jauheen syöttöastian ansiosta työn aloitus vie vain minuutteja, materiaalinvaihto on suoraviivaista ja huolto tapahtuu nopeasti. Oheislaitteet on sovitettu teollisiin valmistusprosesseihin ja ne varmistavat minimaalisen jauhekontaktin. M100 on ihanteellinen kone käytettäessä eri materiaaleja ja tehtäessä pieniä tulosteita.

EOS M 290

Korkealaatuisten metalliosien teolliseen 3D-tulostamiseen – parannetuilla laadun­hallinta­ominaisuuksilla

EOS M 290 (tulostusalue 250 x 250 x 325 mm) maailman eniten myyty ja laajimmat teknologiat tarjoava metallitulostuksen työhevonen. Joustavan materiaalivaihdon ansiosta kustannustehokkaaseen metalliosien valmistukseen suoraan CAD-tiedoista. Intuitiivinen käyttöliittymä, älykäs ohjelmistokonsepti yhdistelmällä avoimia ja standardisoituja parametrisarjoja ja parannettu suodatinjärjestelmä on suunniteltu erityisesti teollisuustuotannolle.
Kone saatavissa täysin avoimilla työstöparametreilla tai Turussa kehitetyillä ja validoiduilla materiaali-parametri-konetyyppiseteillä

Vuosien kehitystyön ja käytännön kokemus vuosittaisten päivitysten myötä on tehnyt tästä koneesta todennäköisesti 3D-tulostuksen parhaiten testatun ja laajimman käyttökunnan omaavan laitteen, joka on suoraan uusien käyttäjien etu. Mallin kehitys jatkuu vahvana ja vuonna 2020 malli tulee jälleen kokemaan merkittäviä päivityksiä.
Kone soveltuu ihanteellisesti vaativien DMLS-komponenttien valmistukseen, markkinoiden laajimman validoitujen materiaalien ja prosessien ansiosta.

Intuitiivinen, avoin ja tuottava CAM-työkalu EOSPRINT mahdollistaa CAD-datan optimoinnin varmistaen nopean ja helpon työn ja työnkulun hallinnan. EOS ParameterEditor-moduuli tarjoaa kehittäjille suuren ja avoimen työkalusarjan, joka takaa suuren vapauden sovelluskohtaiseen optimointiin.

Kattava valvontaohjelmisto mahdollistaa kaiken tuotannon ja laatuun liittyvän tiedon reaaliaikaisen laadunvarmistuksen. EOSTATE koostuu viidestä erilaisesta valvontajärjestelmästä – System, Laser, PowderBed, MeltPool ja Exposure OT (optinen tomografia).

EOS M 400

Metalliosien 3D-tulostus teollisuuden tarpeisiin

EOS M 400 (400 x 400 x 400 mm) mahdollistaa tulostusalueen tilavuuden tuottaa suuria metalliosia teollisessa mittakaavassa – suoraan CAD-tiedoista. Valittavissa jopa 1kw lasertehoa ja 1-4 laseria.

Uuden suodatusjärjestelmän ansiosta, jossa on automaattinen puhdistustoiminto, edullisemmat käyttökustannukset. EOS M 400 koostuu prosessiasemasta ja asetusasemasta. Tämä modulaarinen lähestymistapa mahdollistaa nopean kappaleen vaihdon ja automatisoinnin. Laajat valvontaominaisuudet vievät laadunhallinnan uudelle tasolle.

EOS M 400 tukee monimutkaisten metalliosien tuotantoa. Siitä huolimatta järjestelmä on erittäin hyvä ja käyttäjäystävällinen. Nopea ja helppo käyttö kosketusnäytön avulla. EOS tarjoaa yhä enemmän metallimateriaaleja EOS M 400 -järjestelmälle. Vastaavien ParameterSets -sovellusten avulla järjestelmä tuottaa osia, joissa on standardisoidut osaominaisuusprofiilit (PPP). ParameterEditor antaa sinun muokata parametreja vastaamaan tapauskohtaisia vaatimuksia, täysin vapaisiin parametreihin asti.

EOS M 300-4

Digitaalinen 3D-tulostin automatisoituun metalliosien teolliseen tuotantoon

Teollisiin sovelluksiin suunniteltu EOS M 300 -sarja tarjoaa suurta joustavuutta ja mahdollistaa DMLS-laadun jopa 10 kertaa suuremmalla tuottavuudella.

M300 malli tarjoaa joustavuuden valita laserien lukumäärä, niiden teho sekä kiinteä tai muuttuva tarkennus. Jopa neljä tarkkaa kuitulaseria toimii 300 x 300 mm: n neliössä, jossa jokainen laser kattaa koko rakennusalueen. Ohjelmisto mahdollistaa täyden alueen käytön jokaiselle laserille samanaikaisesti.

Joustavuus valita automatisointiaste parhaiten optimoitua työnkulkua varten – sekä itsenäisenä järjestelmänä että integroituna laajempaan tuotantoautomaatioon.

EOS M 400-4

Äärimmäisen nopea nelilaserjärjestelmä suurella rakennustilavuudella

Erittäin nopea järjestelmä, jolla on suuri rakennustilavuus. Lisäaineiden valmistusjärjestelmä korkealaatuisten metalliosien teolliseen tuotantoon

Teollisiin sovelluksiin suunniteltu EOS M 400-4 tarjoaa suuren rakennuksen tilavuuden, 400 x 400 x 400 mm, yhdistettynä neljään laseriin, jopa neljä kertaa suurempaan tuottavuuteen.Se hajottaa valmistuksen rajat, koska se täyttää nykyaikaisten tuotantoympäristöjen vaativimmat vaatimukset tehokkuuden, skaalautuvuuden, käytettävyyden ja prosessien seurannan suhteen.

Modulaarinen alustarakenne voidaan helposti integroida olemassa oleviin tuotantoympäristöihin ja joustavasti yhdistää tulevaisuuden innovaatioihin. Vaikka ”sisarjärjestelmä” EOS M 400 toimii yhdellä 1000 W: n laserilla, EOS M 400-4 moninkertaistaa EOS M 290: n kapasiteetin varmistaen molemmat todistetun DMLS-laadun. Kaikki EOS M 290 -prosessit voidaan siirtää EOS m 400: een. -4 säilyttäen vastaavat osanominaisuudet.

PRECIOUS M 080

Haluatko tulostaa kultaa? Huippuluokan järjestelmä jalometallituotteiden valmistukseen

Jalometallituotteiden lisäaineiden valmistusta varten tarkoitettu huippuluokan järjestelmä on suunniteltu koru- ja kellosepänteollisuudelle tarjoamalla kaikkien aikojen nopein reitti tuotekonseptista markkinoille saattamiseen.

PRECIOUS M 080 mahdollistaa korkealaatuisten metalliosien valmistuksen ilman työkaluja suoraan CAD-tiedoista. Se pystyy tarjoamaan laajan valikoiman tuotantoratkaisuja. Suunnittelu voidaan toteuttaa vain muutamassa tunnissa ilman työkaluinvestointeja. PRECIOUS M 080 rakentaa osat kerros kerrallaan sulaa hienoa metallijauhetta laserilla erittäin monimutkaisten geometrioiden, kuten vapaamuotoisten pintojen, onttojen osien ja nivelosien, muodostamiseksi.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Laskutustiedot

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.