Builder 3D Printers | FDM-tulostimet

BUILDER 3D
ISON MITTAKAAVAN TULOSTIMET

Builder 3D Printers on erikoistunut ison mittakaavan FDM-tulostimiin.
FDM menetelmänä tarkoittaa kappaleen tulostamista muovilangalla, toisella nimellä filamentilla. Sulanut filamentti pursotetaan tulostusalustalle suuttimen läpi, jossa se kovettuu kerros kerrokselta haluttuun muotoon.


Builder Extreme on yksi suurimmista markkinoilla olevista teollisista FDM 3D -tulostimista, ja sitä on saatavana kolmessa eri koossa.
Kaikissa malleissa on Builderin itse kehittämä kaksoissyöttösuutin, 7 tuuman kosketusnäyttö, lämmitetty rakennusalusta (jopa 60 ° C) ja sisäinen kamera, Wi-Fi-yhteys ja integroitu UPS-järjestelmä, jonka avulla voit viimeistellä tulostuksen odottamattoman virrankatkaisun jälkeen.


Builder Extreme on täysin suljettu parhaan mahdollisen tulostuslaadun ja lämpötilahallinnan takaamiseksi. Builder Extremen ansiosta laajamittaisesta 3D-tulostuksesta on tullut edullista ja helppokäyttöistä.

BUILDER EXTREME 1000 PRO

Optimaalinen ratkaisu pienten työpöytä FDM-tulostimien ja suurten teollisuuskoneiden välillä

Builder Extreme Pro 1000 mahdollistaa myös kahden materiaalin tulostamisen, kuten myös suurien osien tulostuksen yhdestä materiaalista.
Ekstruuderissa on joukko helposti vaihdettavia suuttimia, joissa on kolme halkaisijaa.

Tulostusalueen 700x700x820 mm (XYZ) perusteella, täydellinen 3D-tulostin suurten prototyyppien, muottien, työkalujen tai rekvisiittojen tulostamiseen. Ominaisuudet, kuten 7 tuuman kosketusnäyttö, langan tunnistus, UPS-järjestelmä, joka jatkaa tulostustyötä virtakatkoksen jälkeen, tekevät siitä täysin varustetun 3D-tulostimen.

Mukana toimitetaan lisävarustesarja sisältäen 0,4, 0,8 ja 1,2 mm: n suuttimet ja huollon edellyttämät työkalut.
Builder Extremen mukana tulee 3D-tulostuksen siivutusohjelmisto Simplify3D ja optimoidut FFF-profiilit 0,4, 0,8 ja 1,2 mm: n suuttimille.

BUILDER EXTREME 1500 PRO

Täydellinen tulostin ainutlaatuisen pitkän rakennusalueen ansiosta teolliseen 3D-tulostukseen

Builder Extreme 1500 PRO tulostaa korkealaatuisia osia kerta toisensa jälkeen. Ainutlaatuisen pitkä rakennusalue tekee siitä täydellisen teollisen 3D-tulostimen täysimittaisiin prototyyppeihin, arkkitehtuuriprojekteihin tai tuotesuunnitteluihin. Extreme 1500 PRO: n tulostustilavuus on 1100x500x820 mm (XYZ). Sisäänrakennettujen kuljetuspyörien avulla tulostin on helppo siirtää paikasta toiseen tai ohjata sitä pienimpiin toimistokulmiin.

Extreme 1500 PRO: n käyttö on vaivatonta sellaisten ominaisuuksien vuoksi kuin 7-tuumainen kosketusnäyttö, langan tunnistus ja UPS-järjestelmä, joka jatkaa tulostustyötä virtakatkoksen jälkeen. Tämän tulostimen mukana tulee viipalointiohjelmisto Simplify3D ja optimoidut FFF-profiilit 0,4, 0,8 ja 1,2 mm suuttimille sekä huoltotyökaluista koostuva lisävarustepaketti. Builderin täysin suljettu kotelo Extreme 1500 PRO:ssa, yhdessä lämmitetyn rakennusalustan kanssa vaikuttaa positiivisesti tulostuslaatuun.

Tämän tulostimen mukana tulee viipalointiohjelmisto Simplify3D ja optimoidut FFF-profiilit 0,4, 0,8 ja 1,2 mm suuttimille sekä huoltotyökaluista koostuva lisävarustepaketti.

Builder Extreme 2000 PRO

Yksi markkinoiden korkeimmista 3D-tulostimista

Builder Extreme PRO 2000 korkeus tekee siitä ihanteellisen ammattikäyttöön ja korkealaatuisten teollisuuslaatuisten osien tulostaminen kerta toisensa jälkeen.
Suurin tulostustilavuus on 700x700x1700 mm (XYZ). Extreme 2000 PRO on varustettu elementeillä, jotka tekevät suuresta 3D-tulostuksesta huolettoman. Ominaisuudet, kuten filamentin tunnistus ja UPS-järjestelmä, joka jatkaa tulostusta virtakatkoksen jälkeen, tekevät siitä luotettavan koneen jopa satoja tunteja kestäviin tulostustöihin.

Kone mahdollistaa kaksoismateriaali esineiden tulostuksen, kuten myös isojen kappaleiden tulostuksen yhdestä materiaalista.

Samalla oven lukitusjärjestelmä, BOFA-ilmansuodatin ja 7-tuumainen kosketusnäyttö tekevät siitä käyttäjäystävällisen, ammattimaisen, mutta edullisen 3D-tulostimen. Mukana toimitettava tarvikesarja sisältää 0,4, 0,8 ja 1,2 mm suuttimet sekä tarvittavat huoltotyökalut.
Builder Extremen mukana tulee viipalointiohjelmisto Simplify3D ja optimoidut FFF-profiilit 0,4, 0,8 ja 1,2 mm: n suuttimille.

Builder Extreme 3000 PRO

Builder tuoteperheen 3000 sarjan versio

Suuri rakennetilavuus 1100x1100x820 mm (XYZ) tekee Extreme 3000 PRO:sta yhden nykypäivän suurimmista 3D-tulostinratkaisuista. Tämän suuren rakennustilavuuden avulla voidaan nyt tulostaa täysikokoisia kappaleita. Se on täydellinen kone auto-, ilmailu- ja avaruusteollisuudelle.

Kaksoissyöttöinen ekstruuderi on Builder 3D Printersin itse kehittämä ja siinä on vain yksi suutin. Tällä tulostimella on mahdollista kahden materiaalin sekä erittäin suurten yksittäisten materiaalien kappaleiden tulostaminen. Ekstruuderissa on joukko helposti vaihdettavia suuttimia, joiden halkaisijaa saatavilla kolme erilaista, mikä auttaa optimoimaan tulostusajan ja laadun välillä.
0,4 mm suutin (jopa 0,3 mm kerroksen korkeus)
0,8 mm suutin (jopa 0,7 mm kerroksen korkeus)
1,2 mm suutin (jopa 0,9 mm kerroksen korkeus)

Builder Extreme 1500HC

Uusin tulokas Builderin tuoteperheessä tulossa pian..

Tulostustilavuus 1100x500x820 mm XYZ mm (XYZ. Tulostuskammion lämpötila aina 70 asteeseen, tulostuspään lämpötila 300celcius.
Tällä hetkellä tulostusmateriaalit ABS PET-G PAHT CF15 PLA, lisää tulostusmateriaaleja tulossa.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.