AMT | 3D-muovitulosteiden jälkikäsittely

ADDITIVE MANUFACTURING TECHNOLOGIES
AUTOMATISOIDUT POST-PROSESSOINTI RATKAISUT AM-VALMISTUKSEEN

3D-tulostettujen osien viimeistely loppukäyttöä varten edellyttää jälkikäsittelyä. AMT täysin automatisoidut jälkikäsittelyratkaisut on suunniteltu erityisesti AM-valmistusteollisuudelle, jolloin 3D-tulostetut osat muutetaan jatkuvasti ja nopeasti tuotantovalmiiksi osiksi.

AMT POSTPRO SFX

UUTUUS! Nyt saatavana pian pöytämällin AMT Postprosessointi laite

Ainoa tekniikka, joka tasoittaa ja tiivistää 3D-tulostettujen kappaleiden pinnat parantaen samalla mekaanisia ominaisuuksia.

AMT esittelee vallankumouksellisen PostPro SFX:n – maailman ensimmäisen työpöytämallisen kemiallinen pinnan kaasusiloitus laitteiston

AMT POSTPRO SF50

AMT POSTPRO SF50 LISÄAINEILLA TAPAHTUVAA 3D-MUOVITULOSTEEN PINNAN TASOITUSTA

Ainoa tekniikka, joka tasoittaa ja tiivistää 3D-tulostettujen kappaleiden pinnat parantaen samalla mekaanisia ominaisuuksia.

Toimii jauhepeti- ja ekstruusiopohjaisten AM-valmistustekniikoiden kanssa. 50 litran kammion avulla PostPro SF50 kehitettiin prototyyppien ja piensarjojen osien nopeaan ja tehokkaaseen jälkikäsittelyyn. Ihanteellinen tutkimus- ja kehitystyöhön sekä suunnittelu- ja tuotantotoimintaan.

AMT POSTPRO SF100

AMT POSTPRO SF100 KEMIKAALISELLA HÖYRYLLÄ TAPAHTUVAA 3D-MUOVITULOSTEEN PINNAN TASOITUSTA

Ainoa tekniikka, joka tasoittaa ja tiivistää 3D-tulostettujen kappaleiden pinnat parantaen samalla mekaanisia ominaisuuksia.

Toimii jauhepeti- ja ekstruusiopohjaisten AM-valmistustekniikoiden kanssa. 100 litran kammion avulla PostPro SF100 kehitettiin korkean volyymin tuotanto osien nopeaan ja tehokkaaseen jälkikäsittelyyn.

AMT POSTPRO DP

POSTPRO DP:ssä on kaikki tarvittava aloittaaksesi automaattisen jälkikäsittelyn työnkulun.

Automaattinen 2-IN-1 jauheenpoisto ja puhallusratkaisu jauhepetimenetelmille.

AMT POSTPRO DP PRO

Automatisoitu jauheenpoistoratkaisu tuotantoteollisuudelle

PostPro DP PRO on ratkaisu osien puhdistamiseen tai puhallukseen tuotannon jälkikäsittelyketjussa kustannustehokkaasti. Tämä ratkaisu mahdollistaa isojen kappaleiden käsittelyn vaihtamatta mitään automatisoidulla kappaleen käsittelypisteellä.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.