3D Systems | Tulostimet eri menetelmiin

3D SYSTEMS
TULOSTINTYYPIT PROTOTYYPEISTÄ TUOTANTOON

3D Systems toimittaa johtavia AM ratkaisuja teollisiin sovelluksiin.

3D Systems Figure 4 Standalone

Hyvä ratkaisu prototyyppeihin ja pientuotantoon

Figure 4 Standalone on 3D-tulostin nopeaan prototyyppien tulostukseen ja pieneen tuotantoon jopa 500 osaa kuukaudessa.
Tulostustilavuus 124.8 x 70.2 x 196 mm (x,y,z)

 

3D Systems Figure 4 Modular

Modular ratkaisu kasvavaan tuotantoon

Figure 4 Modular on skaalautuva 3D-tuotantoratkaisu, joka kasvaa yrityksesi mukana ja mahdollistaa kapasiteetin vastaamaan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiisi, jopa 10000 osaa kuukaudessa, mikä takaa ennennäkemättömän tuotannon ketteryyden. Tulostustilavuus 124.8 x 70.2 x 346 mm (x,y,z).

Figure 4 Modularin valmistuksen työnkulku on ihanteellinen pienen ja keskisuuren tuotannon valmistukseen.

 

3D Systems Figure 4 Production

Räätälöity tuotantoratkaisu

Figure 4 Production räätälöity ja integroitu digitaalinen valmistusratkaisu, jonka työnkulku tukee 3D -ohjelmistoja.
Tulostustilavuus 124.8 x 70.2 x 346 mm (x,y,z).

Figure 4 Production tarjoaa jopa 15 kertaa nopeamman tulostusnopeuden kuin muut 3D -tulostustekniikat, mikä helpottaa automatisointia suuren määrän tuotantoa varten.

3D Systems Projet 2500

Tarkka resoluutio ja materiaalivalikoima

MultiJet Printing (MJP) -tekniikka tarjoaa nopeat tulostusajat, helpon käytön ja yksinkertaisen jälkikäsittelyn, korkean tuottavuuden ja todellisen yksinkertaisuuden tiedostosta valmiiseen osaan. Max tulostustilavuus 294 x 211 x 144 mm (x,y,z).

Projet 2500 tarjoaa laajemman valikoiman materiaaleja kirkkaina ja useisiin läpinäkymättömiin väreihin sekä materiaaleja, jotka kestävät korkeita lämpötiloja. Tämä tulostin soveltuu muodon ja sopivuuden testaukseen, toiminnalliseen prototyyppityöhön, jigien valmistukseen sekä lääketieteellisiin sovelluksiin, jotka edellyttävät USP -luokan VI ja/tai ISO 10993 -sertifiointia yhteensopivuuden takaamiseksi.

3D Systems SLS 380

Korkean tason SLS-tulostin

Erinomainen SLS-tulostin valinta kun halutaan viedä AM-valmistus seuraavalle tasolle tehtaassa.
3D Systemsin SLS 380 ja sitä täydentävät ohjelmistot, materiaalinkäsittely ja jälkikäsittelyratkaisut vastaavat kustannustehokkaiden erätuotannon osien kysyntään.

SLS 380 max tulostustilavuus 381 x 330 x 460 mm (x,y,z).

3D Systems Geomagic Design X ohjelmisto

Tuotekehityksen tueksi

Miksi Geomagic Design X?

Nopeus: Paranna tuotekehitystäsi, nopeuttaa markkinoille tuloa ja samalla pidennät tuotteiden elinkaarta.
Joustavuus: Työskentele saumattomasti minkä tahansa CAD-ohjelmiston kanssa ja luo oikea malli jokaiseen projektiin täydellisillä työkalusarjoilla pinnoille ja verkoille.
Luotettavuus: Ainoa ohjelmisto, joka yhdistää skannauskäsittelyn, CAD:n ja reaaliaikaisen palautteen tuottaakseen erittäin luotettavia tuloksia monimutkaisille suunnitelmillesi.
Yksinkertaisuus: Se toimii aivan kuten CAD-ohjelmistosi, opit käyttämään sitä nopeasti.

3D Systems Geomagic Wrap ohjelmisto

Fyysiset kohteet 3D ympäristöön

Geomagic Wrap® tarjoaa reitin pistepilvistä 3D-polygonaalisiin ja pintamalleihin, joita voit käyttää välittömästi loppupään suunnittelussa, valmistuksessa, taiteessa, teollisessa suunnittelussa ja muussa. Osana 3D-digitaalista säiettäsi Geomagic Wrap tarjoaa digitaalisen sillan täydellisen datan luomiseen käytettäväksi suoraan 3D-tulostuksessa, jyrsinnässä, arkistointissa ja muissa 3D-käytöissä.

3D Systems Geomagic for Solidworks ohjelmisto

Reverse engineeringistä Solid Works ohjelmistoon

Geomagic® for SOLIDWORKS on käänteissuunnitteluohjelmistotyökalusarja, joka liitetään suoraan SOLIDWORKS-ympäristöösi ja antaa sinulle edistyneitä ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä työkaluista, pistepilvistä ja polygoneista entistä käyttökelpoisempia suunnitteluprosessissasi. Voit tuoda tietoja tai skannata suoraan SOLIDWORKSissa ja poimia CAD-luonnoksia, pintoja ja kiintoaineita ohjattujen ominaisuuksien purkamistoimintojen avulla.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.