3D LAB | Jauheen valmistus ja tulostus

3D LAB
3D-tulostusjauheen valmistuksesta tulostukseen

3D LAB jauhepetikoneen jauhevalmistukseen materiaalisauvoista tai materiaalipalasista, kuten esimerkiksi aiempien tulosteiden tukirakenteet ja osat. Mitä kallimpi materiaali, sitä kiinnostavampaa saada hyödynnettyä myös jätepalat. Ihanteellinen myös materiaalitutkimukseen.

3D LAB I Ato Lab

Hyvä ratkaisu prototyyppeihin ja pientuotantoon

Ato Lab jauheenvalmistusmenetelmä on teknisesti edistyksellinen ja kustannustehokas työkalu pienille ja keskisuurille yrityksille, metallijauheiden valmistajille ja tutkimuslaitoksille.

3D LAB I Ato Noble

Tehokasta jauheenvalmistusta Ato Noblella

ATO Noble käyttää Zero Loss -tekniikkaa, joka vähentää materiaalihukkaa ehdottomaan minimiin. Saavutimme sen luomalla erityisesti mukautetun suodatusjärjestelmän ja suljetun kaasukierron. Innovatiivinen järjestelmä mahdollistaa arvokkaiden materiaalien talteenoton niiden uudelleenkäyttöä varten yhdellä napin painalluksella.

3D LAB 2CREATE 3D-tulostin

Metallin tulostusta 2CREATE 3D-tulostimella

3D-metallitulostin, joka on suunniteltu erityisesti pienille ja keskikokoisille osille. Tarvittaessa mahdollisuus valmistaa implantteja, teollisia osia tai vain tutkimuksen tai tuotekehityksen tueksi.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.