SCANTECH | 3D-SKANNERIT

ScanTech on erikoistunut 3D-skannerien kehittämiseen ja valmistukseen

ScanTech on kiinalaisten 3D-skannerien valmistaja. Heidän tutkimus- ja kehitystiimi kehitti 3D-digitaalilaitteiden sarjan, joilla on immateriaalioikeudet, kuten kädessä pidettävä 3D-skanneri, 3D-seuranta-skanneri ja globaali fotogrammetriajärjestelmä. Scantechin käsiskannerit ovat helppoja käyttää, kuljettaa mukana ja ovat hyvin käytänöllisiä.

TUOTTEET

iReal2E

Ihanteellinen väriskanneri tarkkaan skannaukseen

iReal2E 3D-skanneri maksimoi suorituskyvyn terävyydessä, skannausalueella, algoritmeissa, tekstuurin toistossa ja yksityiskohdissa. Se on suunniteltu erityisesti keskisuurille ja suurille kohteille ja ihmiskehon 3D-skannaukselle.
iReal2E käyttää infrapuna-VCSEL-strukturoitua valotekniikkaa tuomaan turvallisimman ja mukavimman 3D-skannauskokemuksen. Kiinnittämättä markkereita voidaan saavuttaa nopea tekstuurin sieppaus ja geometrian hankinta.

iReal2E soveltuu myös ihmiskehon skannaukseen, kulttuurillisten teosten digitalisointiin 3D tulostuksen tukena.

Joustava ja sujuva 3D-skannaus keskisuurille ja suurille kohteille 850 mm x 800 mm:n skannausalueen ja 750 mm:n syväterävyyden ansiosta, Optimaalinen skannausetäisyys 350 mm ~ 650 mm.
Infrapuna-VCSEL-rakenne tuo turvallisimman ja mukavimman 3D-skannauskokemuksen. Nopea tekstuurin sieppaus ja geometrian hankinta ilman markkereita; onnistuu myös heijastavien pintojen skannaus.

Käyttämällä upouutta 3D-anturia iReal 2E tarjoaa tehokkaan tiedonkeruun nopeudella 1 500 000 pistettä / s.

Yksinkertainen käyttöliittymäsuunnittelu, älykäs ohjaus, ei tarvita ammatillista koulutusta. Tämä 3D-skanneri on kevyt (850g), joka helpottaa osaltaan myös pitkiä skannauksia, ilman kuormitusta.

KSCAN20

KSCAN20 on ammattimainen 3D-skanneri, jolla on laajimmat sovellukset.

KSCAN20 määrittelee uudelleen, mitä kannettavat 3D-skannerit ovat. KSCAN20 3D-skanneri integroi sisäänrakennetun fotogrammetriajärjestelmän ja kaksoislaserskannaustavan, jotka ovat maailmanlaajuisia aloitteellisuustekniikoita.

Punaista ja sinistä laserskannaustilaa hyödyntäen KSCAN20 tarjoaa korkean hyötysuhteen 650 000 mittauksella / s ja erittäin korkeilla yksityiskohdilla 10 μm: n tarkkuudella ja 0,020 mm: n tarkkuudella. Sisäänrakennettu fotogrammetriajärjestelmä laajentaa skannausalueen huomattavasti 2500 mm × 3000 mm: iin ja parantaa tilavuuden tarkkuutta 0,035 mm / m. Se on merkittävä laajamittaisen 3D-mittauksen kannalta ja edistää voimakkaasti tarkkuutta. Lisäksi KSCAN tarjoaa käytännön ratkaisuja kohteisiin, jotka vaihtelevat välillä 0,020 m – 10 m.

KSCAN20 3D-skannerin työskentely 3D-ohjelmiston ScanViewer kanssa tekevät kattavia ja tehokkaita 3D-digitointiratkaisuja eri toimialoille.
KSCAN-sarjan 3D-skannerissa on sisäänrakennettu punainen ja sininen kaksivärilaser ja fotogrammetriajärjestelmän moduuli. Punainen laser nopeaan skannaukseen ja sininen laser tarkkaan yksityiskohtien skannaukseen.
Skanneri tukee kontaktimittausta, jolla voi hankkia tarkkoja 3D-tietoja tärkeimmistä osista, kuten reiän sijainnista, tasosta ja kappaleen rajasta.
Skannerin mukana tuleva ScanViewer-ohjelmisto on varustettu mittaus- ja analyysitoiminnoilla, kuten putkimittaus ja muodonmuutosten havaitsemisen, tarjoten tehokas, luotettava ja kattava 3D-mittaustekniikan tuki tuotesuunnittelulle ja tarkastusten ammattilaisille.

Kaksoislaserskannaustilat; vaihda joustavasti punainen ja sininen laserskannaustila, tai vakiotila korkean hyötysuhteen mittaamiseen sekä hyperhienotila tarjoaa erittäin korkean resoluution.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Laskutustiedot

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.