SCANTECH | 3D-SKANNERIT

ScanTech on erikoistunut 3D-skannerien kehittämiseen ja valmistukseen

ScanTech on kiinalaisten 3D-skannerien valmistaja. Heidän tutkimus- ja kehitystiimi kehitti 3D-digitaalilaitteiden sarjan, joilla on immateriaalioikeudet, kuten kädessä pidettävä 3D-skanneri, 3D-seuranta-skanneri ja globaali fotogrammetriajärjestelmä. Scantechin käsiskannerit ovat helppoja käyttää, kuljettaa mukana ja ovat hyvin käytänöllisiä.

iReal2E

Ihanteellinen väriskanneri tarkkaan skannaukseen

iReal2E 3D-skanneri maksimoi suorituskyvyn terävyydessä, skannausalueella, algoritmeissa, tekstuurin toistossa ja yksityiskohdissa. Se on suunniteltu erityisesti keskisuurille ja suurille kohteille ja ihmiskehon 3D-skannaukselle.
iReal2E käyttää infrapuna-VCSEL-strukturoitua valotekniikkaa tuomaan turvallisimman ja mukavimman 3D-skannauskokemuksen. Kiinnittämättä markkereita voidaan saavuttaa nopea tekstuurin sieppaus ja geometrian hankinta.

iReal2E soveltuu myös ihmiskehon skannaukseen, kulttuurillisten teosten digitalisointiin 3D tulostuksen tukena.

Joustava ja sujuva 3D-skannaus keskisuurille ja suurille kohteille 850 mm x 800 mm:n skannausalueen ja 750 mm:n syväterävyyden ansiosta, Optimaalinen skannausetäisyys 350 mm ~ 650 mm.
Infrapuna-VCSEL-rakenne tuo turvallisimman ja mukavimman 3D-skannauskokemuksen. Nopea tekstuurin sieppaus ja geometrian hankinta ilman markkereita; onnistuu myös heijastavien pintojen skannaus.

Käyttämällä upouutta 3D-anturia iReal 2E tarjoaa tehokkaan tiedonkeruun nopeudella 1 500 000 pistettä / s.

Yksinkertainen käyttöliittymäsuunnittelu, älykäs ohjaus, ei tarvita ammatillista koulutusta. Tämä 3D-skanneri on kevyt (850g), joka helpottaa osaltaan myös pitkiä skannauksia, ilman kuormitusta.

KSCAN20

KSCAN20 on ammattimainen 3D-skanneri, jolla on laajimmat sovellukset.

KSCAN20 määrittelee uudelleen, mitä kannettavat 3D-skannerit ovat. KSCAN20 3D-skanneri integroi sisäänrakennetun fotogrammetriajärjestelmän ja kaksoislaserskannaustavan, jotka ovat maailmanlaajuisia aloitteellisuustekniikoita.

Punaista ja sinistä laserskannaustilaa hyödyntäen KSCAN20 tarjoaa korkean hyötysuhteen 650 000 mittauksella / s ja erittäin korkeilla yksityiskohdilla 10 μm: n tarkkuudella ja 0,020 mm: n tarkkuudella. Sisäänrakennettu fotogrammetriajärjestelmä laajentaa skannausalueen huomattavasti 2500 mm × 3000 mm: iin ja parantaa tilavuuden tarkkuutta 0,035 mm / m. Se on merkittävä laajamittaisen 3D-mittauksen kannalta ja edistää voimakkaasti tarkkuutta. Lisäksi KSCAN tarjoaa käytännön ratkaisuja kohteisiin, jotka vaihtelevat välillä 0,020 m – 10 m.

KSCAN20 3D-skannerin työskentely 3D-ohjelmiston ScanViewer kanssa tekevät kattavia ja tehokkaita 3D-digitointiratkaisuja eri toimialoille.
KSCAN-sarjan 3D-skannerissa on sisäänrakennettu punainen ja sininen kaksivärilaser ja fotogrammetriajärjestelmän moduuli. Punainen laser nopeaan skannaukseen ja sininen laser tarkkaan yksityiskohtien skannaukseen.
Skanneri tukee kontaktimittausta, jolla voi hankkia tarkkoja 3D-tietoja tärkeimmistä osista, kuten reiän sijainnista, tasosta ja kappaleen rajasta.
Skannerin mukana tuleva ScanViewer-ohjelmisto on varustettu mittaus- ja analyysitoiminnoilla, kuten putkimittaus ja muodonmuutosten havaitsemisen, tarjoten tehokas, luotettava ja kattava 3D-mittaustekniikan tuki tuotesuunnittelulle ja tarkastusten ammattilaisille.

Kaksoislaserskannaustilat; vaihda joustavasti punainen ja sininen laserskannaustila, tai vakiotila korkean hyötysuhteen mittaamiseen sekä hyperhienotila tarjoaa erittäin korkean resoluution.

Simscan

Simscan laserskanneri

Scantech SIMSCAN 3D-skanneri tarjoaa tehokkaan mittausratkaisun pienessä ja kompaktissa koossa. Skanneri perustuu laserskannaukseen, ja skannaus tarkkuus on 0.02 mm, tilavuusmittauksen tarkkuus 0.02 mm + 0.040 mm/m.
Mittausresoluutio on 0.025 mm ja pystyy skannaamaan objekteja aina 5 m kokoluokkaan asti.

Skanneriohjelmisto kuuluu hintaan ja pystyy tuottamaan seuraavat tiedostomuodot:pj3, asc, igs, txt, mk2, umk, stl, ply, obj.
Skannerin mittausnopeus on 2 020 000 mittausta/s.

Kaksi skannerissa olevaa kamerasarjaa voivat saada projektiolaserin kohteesta. Laser muuttaa muotoaan skannerin liikkuessa kohteen pinnalla, jolloin voimme laskea lineaarisen 3D-informaation laserista, koska kahden kameran välinen etäisyys on tarkasti kalibroitu etukäteen.
3D-paikkatieto, jonka läpi laser kulkee, voidaan hankkia käyttämällä lineaarista 3D-informaatiota ja suhteellista spatiaalista sijaintia skannerin liikkuessa, jolloin muodostuu jatkuva 3D-informaatio.

TrackScan

TrackScan-P42 mittauslaite skannaukseen

Scantech TrackScan-P42 3D -järjestelmä käyttää älykästä optista seurantamittaustekniikkaa ja korkealaatuisia optisia laitteita. Se suorittaa erittäin tarkan dynaamisen 3D-mittauksen ilman markkereita. Tätä 3D-järjestelmää käytetään laadunvalvonnassa, tuotekehityksessä, käänteisessä suunnittelussa jne.

17 ristikkäistä sinistä laserviivaa mahdollistavat erittäin nopean skannausnopeuden 1 900 000 mittausta sekunnissa ja sujuvan kokemuksen. 7 rinnakkaista sinistä laserviivaa mahdollistavat yksityiskohtien vangitsemisen. Yksi sininen laserviiva pyrkii keräämään nopeasti 3D-dataa syvistä rei’istä ja kuolleiden kulmien asennoista.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.