SCANTECH | 3D-SKANNERIT

ScanTech on erikoistunut 3D-skannerien kehittämiseen ja valmistukseen

ScanTech on kiinalaisten 3D-skannerien valmistaja. Heidän tutkimus- ja kehitystiimi kehitti 3D-digitaalilaitteiden sarjan, joilla on immateriaalioikeudet, kuten kädessä pidettävä 3D-skanneri, 3D-seuranta-skanneri ja globaali fotogrammetriajärjestelmä. Scantechin käsiskannerit ovat helppoja käyttää, kuljettaa mukana ja ovat hyvin käytänöllisiä.

iReal M3

Uusin tulokas laserskannauksen saralla

Uusi iReal M3 3D-skanneri, jossa on infrapuna-rinnakkaislaser- ja fotogrammetrinen ominaisuus. Tämä skanneri mahdollistaa nopean ja tarkan 3D-tietojen keruun päivittäisten skannaustarpeiden täyttämiseksi. Oli kyseessä ihmisten tai esineiden skannaus sisällä tai ulkona.
Mahdollisuus teolliseen suunnitteluun, käänteiseen suunnitteluun, terveydenhuoltoon, 3D-tulostukseen, taiteeseen ja suunnitteluun, 3D-mittaukseen ja -analyysiin, digitaaliseen säilytykseen jne.
Perustarkkuus: jopa 0,1 mm, Volumetrinen tarkkuus: jopa 0,25 mm

iReal2E

Ihanteellinen väriskanneri tarkkaan skannaukseen

iReal2E 3D-skanneri maksimoi suorituskyvyn terävyydessä, skannausalueella, algoritmeissa, tekstuurin toistossa ja yksityiskohdissa. Se on suunniteltu erityisesti keskisuurille ja suurille kohteille ja ihmiskehon 3D-skannaukselle.
iReal2E käyttää infrapuna-VCSEL-strukturoitua valotekniikkaa tuomaan turvallisimman ja mukavimman 3D-skannauskokemuksen. Kiinnittämättä markkereita voidaan saavuttaa nopea tekstuurin sieppaus ja geometrian hankinta.

iReal2E soveltuu myös ihmiskehon skannaukseen, kulttuurillisten teosten digitalisointiin 3D tulostuksen tukena.

Joustava ja sujuva 3D-skannaus keskisuurille ja suurille kohteille 850 mm x 800 mm:n skannausalueen ja 750 mm:n syväterävyyden ansiosta, Optimaalinen skannausetäisyys 350 mm ~ 650 mm.
Infrapuna-VCSEL-rakenne tuo turvallisimman ja mukavimman 3D-skannauskokemuksen. Nopea tekstuurin sieppaus ja geometrian hankinta ilman markkereita; onnistuu myös heijastavien pintojen skannaus.

Käyttämällä upouutta 3D-anturia iReal 2E tarjoaa tehokkaan tiedonkeruun nopeudella 1 500 000 pistettä / s.

Yksinkertainen käyttöliittymäsuunnittelu, älykäs ohjaus, ei tarvita ammatillista koulutusta. Tämä 3D-skanneri on kevyt (850g), joka helpottaa osaltaan myös pitkiä skannauksia, ilman kuormitusta.

KSCAN-Magic sarja

KSCAN-Magic on ammattimainen 3D-skanneri, jolla on laajimmat sovellukset.

KSCAN Magic sarja määrittelee uudelleen, mitä kannettavat 3D-skannerit ovat. KSCAN Magic 3D-skanneri integroi sisäänrakennetun fotogrammetriajärjestelmän ja kaksoislaserskannaustavan.

Sinistä laserskannaustilaa hyödyntäen KSCAN-Magic tarjoaa korkean hyötysuhteen 1,350,000 measurements/s ja erittäin korkeilla yksityiskohdilla 0,020 mm: n tarkkuudella sekä volumetrinen tarkkuus 0.010 mm + 0.030 mm/m. Sisäänrakennettu fotogrammetriajärjestelmä laajentaa skannausalueen huomattavasti 3760 mm × 3150 mm: iin. Se on merkittävä laajamittaisen 3D-mittauksen kannalta ja edistää voimakkaasti tarkkuutta.

KSCAN-Magic 3D-skannerin työskentely 3D-ohjelmiston ScanViewer kanssa tekevät kattavia ja tehokkaita 3D-digitointiratkaisuja eri toimialoille.
KSCAN-sarjan 3D-skannerissa on sisäänrakennettu punainen ja sininen kaksivärilaser ja fotogrammetriajärjestelmän moduuli. Punainen laser nopeaan skannaukseen ja sininen laser tarkkaan yksityiskohtien skannaukseen.
Skanneri tukee kontaktimittausta, jolla voi hankkia tarkkoja 3D-tietoja tärkeimmistä osista, kuten reiän sijainnista, tasosta ja kappaleen rajasta.
Skannerin mukana tuleva ScanViewer-ohjelmisto on varustettu mittaus- ja analyysitoiminnoilla, kuten putkimittaus ja muodonmuutosten havaitsemisen, tarjoten tehokas, luotettava ja kattava 3D-mittaustekniikan tuki tuotesuunnittelulle ja tarkastusten ammattilaisille.

Kaksoislaserskannaustilat; vaihda joustavasti punainen ja sininen laserskannaustila, tai vakiotila korkean hyötysuhteen mittaamiseen sekä hyperhienotila tarjoaa erittäin korkean resoluution.

Simscan

Simscan laserskanneri

Scantech SIMSCAN 3D-skanneri tarjoaa tehokkaan mittausratkaisun pienessä ja kompaktissa koossa. Skanneri perustuu laserskannaukseen, ja skannaus tarkkuus on 0.02 mm, tilavuusmittauksen tarkkuus 0.02 mm + 0.040 mm/m.
Mittausresoluutio on 0.025 mm ja pystyy skannaamaan objekteja aina 5 m kokoluokkaan asti.

Skanneriohjelmisto kuuluu hintaan ja pystyy tuottamaan seuraavat tiedostomuodot:pj3, asc, igs, txt, mk2, umk, stl, ply, obj.
Skannerin mittausnopeus on 2 020 000 mittausta/s.

Kaksi skannerissa olevaa kamerasarjaa voivat saada projektiolaserin kohteesta. Laser muuttaa muotoaan skannerin liikkuessa kohteen pinnalla, jolloin voimme laskea lineaarisen 3D-informaation laserista, koska kahden kameran välinen etäisyys on tarkasti kalibroitu etukäteen.
3D-paikkatieto, jonka läpi laser kulkee, voidaan hankkia käyttämällä lineaarista 3D-informaatiota ja suhteellista spatiaalista sijaintia skannerin liikkuessa, jolloin muodostuu jatkuva 3D-informaatio.

MSCAN-L15

MSCAN-L15 fotogrammetria skanneri

Scantech MSCAN-L15 3D-skanneri tarjoaa tehokkaan mittausratkaisun pienessä ja kompaktissa koossa. Skanneri perustuu fotogrammetriaan, ja skannaus tarkkuus on 0.02 mm, tilavuusmittauksen tarkkuus 0.020 mm + 0.015 mm/m.
Mittausresoluutio on 0.025 mm ja pystyy skannaamaan objekteja aina 10 m kokoluokkaan asti.

Skanneriohjelmisto kuuluu hintaan ja pystyy tuottamaan seuraavat tiedostomuodot:pj3, asc, igs, txt, mk2, umk, stl, ply, obj.

TrackScan

TrackScan-P42 mittauslaite skannaukseen

Scantech TrackScan-P42 3D -järjestelmä käyttää älykästä optista seurantamittaustekniikkaa ja korkealaatuisia optisia laitteita. Se suorittaa erittäin tarkan dynaamisen 3D-mittauksen ilman markkereita. Tätä 3D-järjestelmää käytetään laadunvalvonnassa, tuotekehityksessä, käänteisessä suunnittelussa jne.

17 ristikkäistä sinistä laserviivaa mahdollistavat erittäin nopean skannausnopeuden 1 900 000 mittausta sekunnissa ja sujuvan kokemuksen. 7 rinnakkaista sinistä laserviivaa mahdollistavat yksityiskohtien vangitsemisen. Yksi sininen laserviiva pyrkii keräämään nopeasti 3D-dataa syvistä rei’istä ja kuolleiden kulmien asennoista.

AM-CELL C200

Optinen automaattinen 3D-mittausjärjestelmä

Scantech AM-CELL C200 on optinen automatisoitu 3D-mittausjärjestelmä, joka on suunniteltu keskikokoisten osien mittaamiseen.

AM-DESK

Automaattinen 3D-mittausasema

Scantech AM-DESK on automaattinen 3D-mittausasema, joka koostuu älykkäästä ohjausjärjestelmästä, useista servomekanisteista, turvajärjestelmästä, liikkeenohjausjärjestelmästä, mittaus- ja analyysiohjelmistosta sekä SPC-eräanalyysiohjelmistosta. Kompaktin kokonsa ja helpon asennuksensa ansiosta asema pystyy vastaamaan erilaisiin tarpeisiin erittäin joustavasti.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.