Range Vision | 3D-skannerit

3D-skannerien valmistaja
ja skannaus­ohjelmistojen kehittäjä

Omien 3D-skannausalgoritmien kehittäminen alkoi vuonna 2008. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2010, perustettiin RangeVision-yhtiö. Range Vision skannerien vakiotoimintoja ovat erilaiset skannausvyöhykkeet, jotka mahdollistavat erikokoisten kohteiden skannaamisen, tukiristikkojen tuen ja kyvyn työskennellä fotogrammetrian kanssa. Kaikki skannerit pystyvät toimimaan kolmessa tilassa: skannaus merkkeillä, skannaus automaattisella pyörivällä pöydällä ja vapaa skannaustila.

RangeVision Spectrum

3D-tarkkuusskanneri, joka toimii strukturoidun valon periaatteella

Spectrumissa yhdistyvät ammattimaisten 3D-skannerien tekniset ominaisuudet ja työpöytäratkaisun saatavuus. Spectrumilla on kolme skannausaluetta ja se on varustettu 3.1 Mpix kameroilla.
Tämä 3D-skanneri on erityisesti suunniteltu välittämään monimutkainen geometria ja pienikokoisten, keskikokoisten ja suurten kohteiden yksityiskohdat korkealla 3D-tarkkuudella. Spectrum 3D-skannerin toiminta perustuu strukturoidun valon lähteeseen, joka heijastaa skannattavaan kappaleeseen valokuvion.
Pyörivä pöytä pienten ja isompien kappaleiden skannaukseen, jolloin skannerin paikkaa ei tarvitse muuttaa. Spectrumissa on laaja skannausalue pienistä kappaleista isoihin, 1cm-3m.

Spectrumin ohjelmisto on nopea ja helppo käyttää, joissa kappaleiden yhteenliittämin automaattisesti toimii hyvin. Kiiltävät kappaleet on hyvä käsitellä mattapintaisiksi ennen skannausta, saavuttaakseen tarkka skannaustulos.

Kolme skannaustilaa minkä tahansa kokoisen ja muotoisen objektin monimutkaisen geometrian tuottamiseksi.
RangeVision Spectrum on varustettu ohjelmistolla, joka on erityisesti kehitetty skannaustulosten nopeaan käsittelyyn. Sen avulla voit saada valmiin korkealaatuisen 3D-mallin jatkokäyttöä varten kaikissa suosituissa CAD / CAM-ohjelmissa ja virtuaalisissa 3D-mallintamisympäristöissä (Solidworks, Autocad, yms. 3D-tulostimelle tulostamista varten.

RangeVision Spectrum -paketti sisältää kaiken tarvittavan skannaukseen ja muuhun: automaattinen kääntyvä pöytä ja matkalaukku tekevät skannaustöistä entistä helpompia. Tämä on täydellinen ratkaisu pienten ja keskisuurten esineiden skannaamiseen, joiden paino on enintään 20 kg. Vakaa ja luotettava matkakotelo mahdollistaa 3D-skannauksen helpon suorittamisen suoraan paikan päällä.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.