TUOTTEET

LAATUA EUROOPAN
HUIPULTA

Tamsparkin visuaalisessa ilmeessä korostuu Matterhorn, Sveitsin korkein vuori 4478m. Se on yksi Euroopan tunnetuimmista vuorista, kuvastaen massasta erottumista, luotettavuutta ja sveitsiläistä laatua. Kun Matterhorn erottuu muista vuoristoista jylhän ulkomuotonsa vuoksi, me Tamsparkissa haluamme erottua muista toimijoista palvelun ja kokonaisvaltaisen asiantuntemuksen avulla.

3D-tulostimet

3D-tulostimia niin metalli kuin polymeeri ja keraamiseen tulostukseen, aloittelijan paketista vaativaan käyttöön.

3D-Skannerit

3D-skannauksella tarkoitetaan menetelmää, jossa kappaleesta muodostetaan 3D-malli.

Laserablaatio

Ablaatiolla tarkoitetaan pinnan muokkaamista lasersäteellä visuaalisesti, tavoitteena saada pintaan haluttu kuviointi tai pinnanlaatu.

Lasermikrotyöstö

Lasermikrotyöstö tarkkuutta vaativiin kohteisiin

AMT PostPro pinnan jälkikäsittelyt

3D-muovitulosteiden pinnan jälkikäsittelyratkaisut.

Kiillotus ratkaisut

Metallikappaleiden killotusratkaisut Gpainnovan DLyte sarjoista niin pienistä kappalemääristä massatuotantoon.

Koneistuskeskukset

Koneistuskeskuksissa edustuksiimme kuuluu laadukkaat Sveitsiläiset GF MIKRON jyrsinkoneet, joissa jaottelemme koneet kolmeen ryhmää; suurnopeuskoneet, suurtehokoneet ja vakiokoneet.

Massatuotantokoneet

Mikron Machining joustavat transfer ratkaisut. Toimitus sisältää täydellisen kokonaisuuden asiakkaan kappaleen valmistamiseksi, kappaleen panostus, mittaus, terät, ohjelmat, merkkaus, kone ja kappalekohtaiset kiinnittimet.

Sorvit

VDF BOEHRINGER, helppokäyttöiset manuaalisorvin korvaajat. Käyttömukavuus huippuluokkaa ja CNC puoli ohjelmalliseen sorvaukseen. HESSAP pystysorvauskeskukset sekä hammaspyörävalmistuksen erikoiskoneet.

Hiomakoneet

Uutuutena Rosa Ermando italialaisen valmistajan hiomakoneet. Jakobsen tasohiomakoneet,meiltä varaosien suora maahantuonti sekä tekninen tuki kaikkiin Jakobsen malleihin. Dowell tasohiomakoneet sekä pyöröhiomakoneet.

Lankasahat ja kipinätyöstökoneet

Laaja valikoima lankasahoja eri tarpeisiin. Tarpeet ja sovellukset lankasahaukselle poikkeavat hyvinkin paljon toisistaan, joten koneissa on oltava oikeat ominaisuudet tarvittavaan työhön. Valikoimistamme löytyy toistakymmentä eri lankasahamallia, eri kokoluokissa ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Näistä valitsemme yhdessä juuri asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan mallin.

Automaatio- ja paletointi

Johtavat nollapistekiinnitinratkaisut ja paletoinnit kaikkiin tarpeisiin. Nerokkaat automaatioratkaisut kaikille työstökoneille, valmiilla modulaarisilla paketeilla, lineaarirobotilla, tai avaimet käteen tranfer ratkaisulla. Maahantuonti ja kaikki palvelut.

CAM

Tamspark tarjoaa yhdistetyn kokonaisratkaisun lähtien 3D mallista aina valmiiseen kappaleeseen asti. Tällöin ei tule ristiriitoja ohjelmiston, postauksen tai lankasahan välillä.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Kauttamme työstölangat, suodattimet, vedenkäsittelyjärjestelmät ja varaosat koneisiin.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.