REKRY

TÖIHIN
TAMSPARKKIIN

Me toimimme nykyaikaisena ja tehokkaana tiiminä ilman byrokraattista painolastia ja kankeaa hierarkiaa. Yhdessä tekeminen on vahvuutemme.
………………………………………………………
NEW PERSONS TO TEAM!
Professional person for machine tool service!

Are you interested of working in Team and not only put your hands to the trousers pockets and wait for new task? If said yes, please proceed reading.

We are import company for high quality machining centers wire EDM, grinding machines, and 3D devices. Do you have an inner fire to explore and fix and find out about things? None of the working days are similar, you have good pressure tolerance and you don’t be afraid to put yourself into new things.

The main job is to maintain machine tools, fix our exchange machines and be ready to go to customer locations whenever there is something to be checked and maintained.
What we expect from the applicant:
*self-initiated ability to work in a team
*good attitude towards old and new techniques
*Ability to work alone and with other team members with positive and forward-looking behaviour.

If you find yourself from this text aim, please send us your work application with CV to email rekry@tamspark.fi

ETSIMME UUSIA TEKIJÖITÄ TIIMIIMME!
Ammattitekijä työstökone huoltoon!

Mikäli haluat tulla osaksi laadukkaita työstökoneita ja automaatioratkaisuja maahantuovaa pientä, mutta osaavaa tiimiä ja elämäntapaa, jossa YHDESSÄ ratkaistaan teknisiä ongelmia ja tehdään kaikkemme, jotta saamme luottoasiakkaidemme tuotannon pidettyä käynnissä, lue eteenpäin.
Ensisijaisesti haemme Akaan toimipaikkamme lähellä asuvaa henkilöä, koska työ sisältää sekä Akaan toimipisteessä työstökoneiden kunnostusta ja testausta, mutta työ vaatii myös matkustamista Suomessa asiakkaidemme luona.
Tarvitset työssä onnistuaksesi englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, jotta pärjäät ulkomaisten päämiestemme kanssa ja tärkeää on että uskallat puhua ja kommunikoida. Olet moniosaaja konejapateollisuuden saralla!
Vaadimme valittavalta henkilöltä hyvää asennetta, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sinulla oltava ajokortti! Erittäin tärkeä ominaisuus on kyky ja halu toimia pienessä ryhmässä ja auttaa muita kaikin mahdollisin keinoin. Kun yhdellä tiimissä on ongelma, se on kaikkien ongelma! Siitä selvitään vain yhdessä!

CNC-koneiden ohjausten tuntemus ja laaja käyttökokemus on erittäin tärkeää, ja helpottaa omaa työtäsi. Tämä auttaa sinua oppimaan ja opastamaan koneiden käyttäjiä koneiden hallinnassa.
CAD/CAM osaaminen on erittäin tervetullutta, sillä toivomme että sinusta löytyy mahdollinen kouluttaja ja osaaja myös tälle sektorille.

Etsimme siis teollisuuden ja konepajatekniikan moniosaajaa, joka haluaa olla mukana tiimissä rakentamassa ja turvaamassa asiakkaidemme tulevaisuutta.
Osaamisesi, asenteesi ja halusi tehdä työtä ratkaisee työnkuvan muokkautumiseen!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi ja CV palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen rekry@tamspark.fi
Käsittelemme vain hakemuksen ja CV laittaneet.

TÄYTÄ
HAKULOMAKE  Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Tamspark Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteriselosteistamme

  Myynti

  Huolto

  Varaosat

  TAMSPARK OY

  Jokitie 3, 37800 Akaa
  info@tamspark.fi
  +358 20 728 0740

  Linkki laskutustietoihin

  Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.