REKRY

TÖIHIN
TAMSPARKKIIN

Me toimimme nykyaikaisena ja tehokkaana tiiminä ilman byrokraattista painolastia ja kankeaa hierarkiaa. Yhdessä tekeminen on vahvuutemme.
………………………………………………………
ETSIMME UUSIA TEKIJÖITÄ TIIMIIMME!
Ammattitekijä työstökone huoltoon!

Mikäli haluat tulla osaksi laadukkaita työstökoneita ja automaatioratkaisuja maahantuovaa pientä, mutta osaavaa tiimiä ja elämäntapaa, jossa YHDESSÄ ratkaistaan teknisiä ongelmia ja tehdään kaikkemme, jotta saamme luottoasiakkaidemme tuotannon pidettyä käynnissä, lue eteenpäin.
Ensisijaisesti haemme Akaan toimipaikkamme lähellä asuvaa henkilöä, koska työ sisältää sekä Akaan toimipisteessä työstökoneiden kunnostusta ja testausta, mutta työ vaatii myös matkustamista Suomessa asiakkaidemme luona.
Tarvitset työssä onnistuaksesi englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa, jotta pärjäät ulkomaisten päämiestemme kanssa ja tärkeää on että uskallat puhua ja kommunikoida.
Vaadimme valittavalta henkilöltä hyvää asennetta, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sinulla oltava ajokortti! Erittäin tärkeä ominaisuus on kyky ja halu toimia pienessä ryhmässä ja auttaa muita kaikin mahdollisin keinoin. Kun yhdellä tiimissä on ongelma, se on kaikkien ongelma! Siitä selvitään vain yhdessä!

CNC-koneiden ohjausten tuntemus ja käyttökokemus on erittäin vahva plussa, joka helpottaa omaa työtäsi. Tämä auttaa sinua oppimaan ja opastamaan koneiden käyttäjiä koneiden hallinnassa.
Mahdollinen CAD/CAM osaaminen on erittäin tervetullutta, sillä toivon että sinusta löytyy mahdollinen kouluttaja ja osaaja tulevaisuudessa myös tälle sektorille.

Etsimme siis teollisuuden ja konepajatekniikan moniosaajaa, tai sellaiseksi hyvällä asenteella pyrkivää, joka haluaa olla mukana tiimissä rakentamassa ja turvaamassa asiakkaidemme tulevaisuutta.
Osaamisesi, asenteesi ja halusi tehdä työtä ratkaisee työnkuvan muokkautumiseen!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi ja CV palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen rekry@tamspark.fi
Käsittelemme vain hakemuksen ja CV laittaneet.

TÄYTÄ
HAKULOMAKE  Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Tamspark Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteriselosteistamme

  Myynti

  Huolto

  Varaosat

  TAMSPARK OY

  Jokitie 3, 37800 Akaa
  info@tamspark.fi
  +358 20 728 0740

  Linkki laskutustietoihin

  Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.