REKRY

TÖIHIN
TAMSPARKKIIN

Me toimimme nykyaikaisena ja tehokkaana tiiminä ilman byrokraattista painolastia ja kankeaa hierarkiaa. Yhdessä tekeminen on vahvuutemme.

ETSIMME TIIMIIMME KASVUPOLULLE HENKILÖÄ!
Oletko kiinnostunut konepajateollisuudesta tai 3D-tulostuksesta ja asut Akaan seudulla, sillä työtehtävät sijoittuvat Akaan toimipisteeseen. Etsimme tiimiimme tekijää kasvamaan kanssamme ja oppimaan niin 3D-tulostuksesta kuin työstökoneista, sekä toimimaan apuna kyseisten laitteiden parissa.
Työtehtävät sisältävät myös varaston ylläpito ja lähetysten organisointitehtäviä sekä kiinteistön erilaisissa huoltotoimissa avustamista. Arvostamme hakemassamme henkilössä motivoitunutta asennetta, vaikka olisit suoraan koulunpenkiltä, asenne ja suuri halu tehdä työtä ratkaisee. Plussaa myös monipuolisista huoltotoimista hankittu jo pidemmän uran työkokemus. Mikäli sinulla on taustaa tai kiinnostusta koneiden ja laitteiden korjauksesta, pääset osallistumaan hallilla koneiden kunnostukseen.
Toivomme siis sinulta positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä ennen kaikkea oma-aloitteista otetta. Työssä menestyminen vaatii hyviä ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja sekä rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme niin ikään hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Palkkaamme asenteen, emme paperien perusteella, joten ylimielisellä asenteella olevat älkööt vaivautuko!
Työtä tehdään arkisin, työaikojen suhteen toivomme kuitenkin joustavuutta. Työpaikkamme on savuton, olethan sinäkin! Hae siis kasvamaan kanssamme!
Laita hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekry@tamspark.fi

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUS

TÄYTÄ
HAKULOMAKE
  Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Tamspark Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteriselosteistamme


  Myynti

  Huolto

  Varaosat

  TAMSPARK OY

  Jokitie 3, 37800 Akaa
  info@tamspark.fi
  +358 20 728 0740

  Laskutustiedot

  Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.