HUOLTO

MITEN
VOIMME AUTTAA?

Yhdessä valmistajan tuen kanssa pystymme ratkaisemaan ja auttamaan asiakkaitamme kaikissa kysymyksissä ja haasteissa.

HUOLLON SUORA NUMERO

020 728 0742

HUOLLON SÄHKÖPOSTI

service@tamspark.fi

Tamspark etätuen latauslinkki Teamviewer

GF koneiden turvallinen R-CONNECT etäyhteys

Tamspark R-CONNECT

OSAAVA HUOLTO
ON TOIMINTAMME PERUSTA

Osaava huolto on toimintamme perusta. Tamspark Oy on aloittanut toimintansa koneiden kouluttamisesta ja huollosta, joten ymmärrämme oman kotimaisen osaamisen tärkeyden. Toimittamamme koneet ovat monesti erikoiskoneita, joiden huolto vaatii kokemusta ja merkkikohtaisen teknisen tuen sekä datan.

Osaamme pääsääntöisesti myös käyttää toimittamiamme koneita ja järjestelmiä, joten huoltokäynnit ovat aina tärkeitä opastustilanteita koneiden käyttäjille. Käyntien yhteydessä varmistetaan koneiden oikea ja tehokas käyttö sekä toiminta.

Tamspark Oy:llä on markkinoiden parhaat välineet nykyaikaiseen työstökonehuoltoon.

Käytössämme on huippulaitteet tarkkuuden todentamiseksi; esimerkiksi Renishaw XL-80 lasermittausjärjestelmä, Renishaw QC20-W ballbar-järjestelmä ja Mahr elektroniset tarkkuusmittarit.

Kipinätyöstökoneiden huolto poikkeaa täysin muista työstökoneista. Mukana on aina kolme elementtiä: käytetty työstöelektrodi (lanka tai elektrodi), elektrolyyttineste (vesi tai öljy) ja työstettävä kappale (metalli tai muu sähköä johtava materiaali). Tämän lisäksi itse kone ja sen työstögeneraattori sekä mahdollisesti CNC-ohjaus on tunnettava hyvin. Vesi ja sähkö yhdessä on vaikea ja jopa vaarallinen yhdistelmä. Tämän takia kipinätyöstökone vaatii huolellisuutta käyttäjiltä, mutta myös erityisosaamista huoltohenkilökunnalta.

Myynti

Huolto

Varaosat

TAMSPARK OY

Jokitie 3, 37800 Akaa
info@tamspark.fi
+358 20 728 0740

Linkki laskutustietoihin

Konemyynnin lisäksi olemassa olevan konekannan ylläpito, koulutus, huoltopalvelut sekä varaosapalvelu ovat tärkeä osa toimintaamme. Asiakkaamme saavat meiltä apua ja neuvoja, niin uusiin kun vanhoihin koneisiin.